enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0202
EURO
38,0463
ALTIN
2.831,33
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Karamollaoğlu’ndan önemli uyarı: Hunhar zihniyet ne pahasına olursa olsun artık durdurulmalıdır

Karamollaoğlu’ndan önemli uyarı: Hunhar zihniyet ne pahasına olursa olsun artık durdurulmalıdır
REKLAM ALANI
10.07.2024 21:07
2
A+
A-

Saadet Partisi Liderinden Siyonist İsrail’in Filistin’e Yönelik Zulmüne Uyarı

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, İsrail’in işgal altındaki topraklarda sürdürdüğü zulüm ve katliamları kınadı. Son olarak, bir okul bahçesinde oynayan çocukları hedef alan bombalı saldırıdan sonra yaptığı açıklamada, İsrail’in “terörist bir devlet” olduğunu belirten Karamollaoğlu, ülkenin insanlık, hukuk ve barışa yönelik bir tehdit oluşturduğunu vurguladı.

Karamollaoğlu’nun ifadelerine göre, İsrail’in hedefinde sadece Filistinli çocuklar değil, tüm masum insanlık bulunuyor. İsrail’in kuruluşundan bu yana bölgeye yıkım, savaş ve kaos getirdiğini belirten Karamollaoğlu, bu “vahşi zihniyetin” artık durdurulması gerektiğini söyledi.

Karamollaoğlu’nun Açıklaması:

“10 Ekim 2023’ten bugüne, İsrail, okulları, hastaneleri ve camileri hedef aldı ve bugün yine bir okul bahçesinde top oynayan masum çocukları bombardıman ederek katletti. İsrail, insanlığın, hukukun, vicdanın ve barışın katilidir. Kuruluşundan bu yana bölgemize kaos, savaş ve vahşetten başka bir şey getirmemiştir. Bu zalimlik, artık her ne pahasına olursa olsun durdurulmalıdır. Unutmayın, İsrail’in nihai hedefi sadece Filistinli çocuklar değil, tüm masum insanlıktır.”

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Bu saldırı, İsrail’in işgal altındaki topraklarda uyguladığı sistematik zulmün en son örneğidir. İsrail, Filistin halkını yıllardır yerinden etmeye, evlerini yıkmaya ve temel haklarını çiğnemeye devam etmektedir. İsrail’in saldırganlığı, uluslararası hukukun açık bir ihlalidir ve tüm dünyanın tepkisini gerektirmektedir.

Bugünkü saldırı, İsrail’in bölgedeki istikrarsızlığı artırma ve gerilimi tırmandırma politikasının bir parçasıdır. İsrail, Filistinlilerin direnişini kırmaya ve işgalini kalıcı hale getirmeye çalışmaktadır. Ancak Filistin halkı, haklı davasında yılmayacaktır ve zalimlere karşı adalet arayışından vazgeçmeyecektir.

Uluslararası toplum, İsrail’in zulmüne sessiz kalmamalıdır. İsrail, eylemlerinden sorumlu tutulmalı ve Filistin halkının özgürlük ve adalet mücadelesi desteklenmelidir. Sadece bu şekilde, bölgede barış ve istikrar sağlanabilir.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.