enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0495
EURO
38,0803
ALTIN
2.835,23
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Belediye AKP’den CHP’ye geçti… Lüks siteye tahsis edilen plajı halka açıyor

Belediye AKP’den CHP’ye geçti… Lüks siteye tahsis edilen plajı halka açıyor
REKLAM ALANI
10.07.2024 13:38
0
A+
A-

Tuzla Halk Plajı Cumartesi Günü Açılıyor

Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl’ün en önemli seçim vaadi olan Halk Plajı’nın açılışı 15 Temmuz Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Bingöl, seçim öncesi saha ziyaretlerinde Halk Plajı’nı komşularıyla buluşturacağına söz vermişti.

Yıllarca Tuzlalılara hizmet veren plaj, önceki yönetim tarafından, bitişiğinde inşa edilen konut sitesine tahsis edilmişti. Eski AKP’li yönetim, halk plajını “sağlık ve hijyen kurallarına uygun değil” diyerek kapatırken, inşaat şirketinin reklamlarında konutlar “denize sıfır” olarak pazarlanmış ve kano, sörf gibi deniz sporları için ideal olduğu belirtilmişti.

Tuzla Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Göreve geldiği günden beri plajın tekrar açılması için çalışan Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl, sözü yerine getirerek Tuzlalıların hakkını, komşularına iade etti ve deniz, halkla tekrar buluşturuldu.” denildi.

Tuzlalıların Denize Kavuşma Hakkı Geri Verildi

Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Tuzla Kart sahiplerine özel indirimler ve ayrıcalıklar sunarak, plajımızın keyfini çıkarmanızı sağlayacağız. Tuzla Belediyesi olarak, seçimler öncesi verdiğimiz sözleri yerine getirmeye çalışıyoruz. Tuzlalıların denizle buluşmasını sağlamak, sadece fiziksel bir ihtiyaç değil, aynı zamanda toplumsal bir hakkın yerine getirilmesidir. Halk Plajı’nın açılmasıyla, vatandaşlarımızın güzel anılar biriktireceği, birlikte vakit geçireceği bir mekan oluşturmuş olacağız. Bu projenin hayata geçirilmesinde Tuzla halkının desteği çok önemliydi.” dedi.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Tuzla Halk Plajı’nın açılışı, Cumartesi günü saat 16.00’da Tuzla sahilinde gerçekleşecek. Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl’ün açılış törenine katılması bekleniyor.

Halk Plajı’na giriş ücretsiz olacak. Tuzla Kart sahipleri, plajda özel indirimler ve ayrıcalıklardan yararlanabilecekler. Halk Plajı’nda şezlong, şemsiye, kafe, duş ve soyunma kabini gibi hizmetler de mevcut olacak.

Tuzlalılar, yıllardır kapatılan Halk Plajı’na kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. Halk Plajı’nın açılması, Tuzla’da sosyal yaşamı da hareketlendirecek. Plajda çeşitli etkinlikler, konserler ve yarışmalar düzenlenmesi de planlanıyor.

Tuzla Halk Plajı’nın yeniden açılması, Tuzlalıların denizle buluşma özlemine son verecek. Plaj, Tuzla’da yeni bir cazibe merkezi haline gelecek ve ilçe halkına nefes aldıracak bir mekan sunacak.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.