enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9815
EURO
38,0041
ALTIN
2.833,34
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Trabzonspor beş transferi birden açıkladı: Anthony Nwakaeme, Borna Barisic, John Lundstram, Denis Dragus, Ozan Tufan

Trabzonspor beş transferi birden açıkladı: Anthony Nwakaeme, Borna Barisic, John Lundstram, Denis Dragus, Ozan Tufan
REKLAM ALANI
24.06.2024 06:42
532
A+
A-

Trabzonspor’un 2024-25 Sezonu Transfer Hamleleri

Trabzonspor, 2024-25 sezonu için hızlı bir transfer girişimi gerçekleştirdi ve beş futbolcuyla prensip anlaşması yaptığını duyurdu. Bordo-mavililer, serbest statüde bulunan eski oyuncuları Anthony Nwakaeme’yi geri getirirken, Borna Barisic, John Lundstram, Ozan Tufan ve Denis Dragus’la da görüşmeler yürüttü.

John Lundstram

John Lundstram, 30 yaşında, İngiltere doğumlu deneyimli bir savunmacı. Stoper ve defansif orta saha pozisyonlarında görev yapabiliyor. Daha önce Everton, Leyton Orient, Sheffield United ve Doncaster gibi kulüplerde forma giyen Lundstram, son olarak beş sezondur İskoçya’nın önde gelen takımlarından Rangers’ta oynuyordu. Geçtiğimiz sezon Rangers formasıyla 52 maçta sahaya çıkan Lundstram, 2 gol kaydederek 8 asist yaptı.

Borna Barisic

Borna Barisic, Hırvatistan milli takımının sol bek oyuncusu. 31 yaşında olan Barisic de tıpkı Lundstram gibi Rangers’ın serbest bıraktığı isimlerden. 2018’den bu yana İskoç ekibinde görev alan deneyimli oyuncu, daha önce Dinamo Zagreb ve Osijek gibi Hırvat kulüplerinde forma giydi. Geçtiğimiz sezon Rangers formasıyla 35 maça çıkan Barisic, 1 gol atarken 6 da asist yaptı.

Anthony Nwakaeme

Anthony Nwakaeme, 35 yaşında, Nijerya milli takımının kanat oyuncusu. Trabzonspor ile 2021-22 sezonunda Türkiye Süper Lig şampiyonluğu yaşayan Nwakaeme, sonrasında Suudi Arabistan ekibi Al Fayha’ya transfer olmuştu. İki yıllık bir aradan sonra tekrar bordo-mavili formayı giyecek olan Nwakaeme, geçen sezon Al Fayha formasıyla 27 maçta 6 gol kaydederek 5 asist yaptı.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Ozan Tufan

Ozan Tufan, 29 yaşında, Türkiye milli takımının orta saha oyuncusu. 2022 yılında Fenerbahçe’den bonservis bedeli karşılığında İngiliz ekibi Hull City’ye transfer olan Tufan, bedelsiz olarak Trabzonspor’a katılacak. İki sezondur Championship’te forma giyen deneyimli oyuncu, geçtiğimiz sezon Hull City formasıyla 40 maçta 10 gol kaydetti ve 2 asist yaptı.

Denis Dragus

Denis Dragus, 26 yaşında, Romanya milli takımının forveti. Romanya ekibi Standard Liege’de forma giyen Dragus, geçen sezon Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK’ye kiralanmıştı. Gaziantep formasıyla 35 maçta 15 gol kaydeden Dragus, Antep temsilcisinin ligde kalmasında önemli bir rol oynadı. Avrupa Futbol Şampiyonası 2024 elemelerinin ardından Trabzonspor ile resmi sözleşme imzalayacak olan Dragus, bordo-mavililerin hücum hattına önemli bir katkı sağlaması bekleniyor.

Trabzonspor’un bu transfer hamleleri, takımın 2024-25 sezonunda hem Türkiye Süper Lig’inde hem de Avrupa kupalarında iddialı bir yapıya sahip olacağını gösteriyor. Deneyimli ve yetenekli isimlerden oluşan bu kadroyla Trabzonspor, önümüzdeki sezon taraftarlarına heyecanlı anlar yaşatmayı hedefliyor.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.