enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0534
EURO
38,0712
ALTIN
2.826,83
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Toyota’nın Proace City Ailesi’nde değişim 

Toyota’nın Proace City Ailesi’nde değişim 
REKLAM ALANI
09.07.2024 13:40
1
A+
A-

Toyota’nın Yenilenen Hafif Ticari Araçları: Proace City ve Proace City Cargo

Toyota’nın hafif ticari araçları Proace City ve Proace City Cargo, yeni tasarımları ve zengin özellikleriyle dikkat çekiyor. Hem iş hem de kişisel kullanım için ideal olan Proace City, konforlu kabini ve etkileyici tasarımıyla öne çıkarken, iş hayatını kolaylaştıran özellikleriyle Proace City Cargo da kullanıcıların tercihi olmaya hazırlanıyor.

Dinamik Tasarım ve Konforlu Kabin

Proace City ve Proace City Cargo, modern ve dinamik tasarımlarıyla sektörde yeni bir sayfa açıyor. Yenilenen dış görünümleri ve binek otomobillerle yarışan iç mekanları, bu araçları hem estetik hem de kullanışlı bir tercih haline getiriyor. Proace City, hem iş hem de özel kullanıma uygunken, fonksiyonel ve kullanıcı dostu Proace City Cargo iş hayatını kolaylaştırmak için tasarlandı.

Her iki araç da, yüksek kaliteli malzemeler ve kapsamlı güvenlik donanımlarıyla donatılmış konforlu kabinleri sunuyor. Kullanıcı odaklı tasarımlarıyla Proace City ve Proace City Cargo, işleri daha keyifli ve güvenli hale getiriyor.

Yüksek Verimli Motorlar

Proace City ve Proace City Cargo, yüksek verimli 1.5 litrelik dizel motorlarla donatıldı. Düşük yakıt tüketimi ve yüksek performans sunan bu motorlar, her türlü ihtiyaca cevap veriyor. Proace City’de 130 beygir güç ve 300 Nm tork üreten 1.5 litrelik dizel motor, 8 ileri otomatik şanzımanla standart olarak sunuluyor.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

İş odaklı Proace City Cargo ise 100 beygir güç ve 250 Nm tork üreten 1.5 litrelik dizel motorla geliyor. Bu motor, 6 ileri manuel şanzımanla sunuluyor.

Yüksek Yük Kapasiteleri

Proace City ve Proace City Cargo, yüksek yük taşıma kapasiteleriyle de öne çıkıyor. Yük taşıma odaklı olarak tasarlanan Proace City Cargo, 3,9 metreküplük geniş bir yük bölümüyle sunuluyor. Ayrıca, kullanıcılarına yük bölümü hacmini 4,4 metreküpe kadar artıran Akıllı Kargo özelliği gibi esnek taşıma çözümleri de sunuyor.

Yolcu taşıma kapasitesi de olan Proace City ise, 877 kg’a varan yük taşıma kapasitesi sunuyor. Her iki araç da, esneklik ve yüksek verimlilik sunan yükleme çözümleriyle iş hayatını kolaylaştırıyor.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.