enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0137
EURO
38,0407
ALTIN
2.829,67
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Barbie bebek bekliyor

Barbie bebek bekliyor
REKLAM ALANI
09.07.2024 09:28
2
A+
A-

Margot Robbie’nin Hamileliği Açığa Çıktı

Margot Robbie, eşi Tom Ackerley ile İtalya’nın pitoresk Como Gölü’nde objektiflere yansıdı ve belirginleşen karnını sergiledi. 2013 yılında sette tanışan çift, 2016 yılında dillere destan bir törenle evlenmişti.

Robbie’nin oyunculuğu, “Suicide Squad” serisindeki Harley Quinn performansıyla övgüler topladı ve son olarak 2023’ün gişe rekorları kıran filmi “Barbie”deki muhteşem yorumuyla ününe bir halka daha ekledi.

Robbie ve Ackerley’in, yakın zamanda dünyaya gelecek olan çocuklarının haberi, hayranları arasında büyük bir heyecan yarattı. Çiftin, büyüyen ailelerine sevinçle hazırlandığına şüphe yok.

Robbie, her zaman işine ve kişisel hayatına olan bağlılığıyla dikkat çekti. Hamilelik haberinin ardından bile, profesyonel kariyerinde ara vermeye niyetli olmadığını dile getirdi. Güçlü ve kararlı bir kadın olan Robbie, hem annelik hem de oyunculukta başarıya ulaşmaya kararlı görünüyor.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Robbie, anneliğin hem zorluklarını hem de güzelliklerini kucaklamaya hazır olduğunu belirtti. Çocuğunu dünyaya getirmek için sabırsızlanıyor ve bu yeni yolculuğun ona sunduğu her şeyi deneyimlemeye istekli.

Robbie’nin hamilelik haberi, hayranları arasında büyük bir mutluluk yarattı. Onun, hem kariyerinde hem de kişisel hayatında başarılar elde etmesini dört gözle bekliyorlar. Bu heyecan verici yolculuğunda Robbie’ye ve ailesine mutluluklar dileriz.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.