enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0534
EURO
38,0712
ALTIN
2.826,83
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

EURO 2024’e veda eden Milli Takımı’nda Hakan Çalhanoğlu gözyaşlarına boğuldu

EURO 2024’e veda eden Milli Takımı’nda Hakan Çalhanoğlu gözyaşlarına boğuldu
REKLAM ALANI
07.07.2024 00:27
2
A+
A-

Türkiye EURO 2024 Yolculuğuna Çeyrek Finalde Son Nokta

Almanya’nın ev sahipliğinde düzenlenen Avrupa Futbol Şampiyonası’nda (EURO 2024), Türkiye Milli Takımı, çeyrek finalde Hollanda’ya 2-1 mağlup olarak turnuvaya veda etti.

Maça iyi başlayan Türkiye, ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. Ancak ikinci yarıda üst üste yediği gollerle Hollanda karşısında mağlup oldu. Maç sonunda sahaya yığılan Milli Takım oyuncuları, büyük bir üzüntü yaşadı. Kaptan Hakan Çalhanoğlu ise gözyaşlarına hakim olamadı.

Tribünleri dolduran Türk taraftarlar, maçın son düdüğü ile birlikte futbolculara alkışlarıyla moral verdi. Milliler de taraftarlara karşılık olarak alkışladı.

Maç sonu TRT Spor’a konuşan Çalhanoğlu, “Buraya kadar gelebilmek bizim için büyük bir onurdu. Tüm takım arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Hep birlikte daha iyi yerlere gelmeyi arzu ediyorduk, ancak futbolda yenilgiler de olabiliyor. Bizi destekleyen tüm taraftarlarımıza teşekkür ederiz. Tribünlerden gelen alkışlar bizim için çok değerliydi. Bu yola birlikte devam edeceğiz.” dedi.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Maç boyunca verdiği mücadeleyle takdir toplayan Türkiye Milli Takımı, EURO 2024’e veda etmiş olsa da Türk futbolseverlerin kalbinde yerini korudu. Milliler, turnuvada sergiledikleri performansla gurur kaynağı oldu ve gelecek hedefleri için umut ışığı yaktı.

Milli Takım teknik direktörü Şenol Güneş, “Oyuncularımla gurur duyuyorum. Turnuva boyunca özverili bir şekilde mücadele ettiler. Futbolda bazen kazanırsın, bazen kaybedersin. Biz elimizden geleni yaptık. Şimdi geleceğe bakma zamanı. Genç ve yetenekli oyuncularımızla geleceğe umutla bakıyoruz.” sözleriyle takımına verdiği desteği ifade etti.

Türkiye Milli Takımı, EURO 2024’e veda etmiş olsa da, gelecekte daha büyük başarılar elde etme potansiyeline sahip. Takımın genç yetenekleri, gelecek turnuvalarda Türk futbolunun gurur kaynağı olmaya aday. Türk futbolseverler, Milli Takım’ın bundan sonraki yolculuğunu merakla ve umutla bekleyecek.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.