enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0137
EURO
38,0407
ALTIN
2.829,67
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Haliç Köprüsü’ndeki çalışmalar erken tamamlandı

Haliç Köprüsü’ndeki çalışmalar erken tamamlandı
REKLAM ALANI
06.07.2024 11:39
0
A+
A-

İstanbul’un Ana Arteri Haliç Köprüsü’nde Asfalt Yenilendi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul’un en işlek yollarından biri olan Haliç Köprüsü metrobüs yolunda önemli bir asfalt yenileme çalışması gerçekleştirdi. Eskiyen asfaltın sürüş konforunu olumsuz etkilemesi üzerine başlatılan çalışma kapsamında, yolun tamamı yenilendi.

Çalışma, 3 Temmuz gecesi saat 23.00’te başladı ve 8 Temmuz’da tamamlanması planlanıyordu. Ancak İBB ekiplerinin özverili çalışmaları sayesinde çalışma iki gün erken bitirildi. Çalışma süresince trafiğe kapalı olan D-100 yolu Haliç orta köprüsü Kadıköy istikameti, 01.00 itibarıyla yeniden trafiğe açıldı.

İBB Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı ekipleri, gece gündüz süren yoğun çalışmalar sonucunda Haliç Köprüsü metrobüs yolundaki asfaltı tamamen yeniledi. Eski asfaltın yerine, daha dayanıklı ve konforlu bir asfalt serildi.

İBB Başkanı, yaptığı açıklamada, Haliç Köprüsü’nün İstanbul’un ana arterlerinden biri olduğunu ve asfalt yenileme çalışmasının şehrin trafik akışını önemli ölçüde iyileştireceğini vurguladı. Başkan, İBB ekiplerine özverili çalışmaları için teşekkür ederek, vatandaşlardan da çalışma süresince gösterdikleri anlayış ve sabır için minnettarlıklarını ifade etti.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Yenilenen Haliç Köprüsü metrobüs yolu, daha konforlu ve güvenli bir sürüş deneyimi sunarak, İstanbul’un trafik yoğunluğunun azaltılmasına yardımcı olacak. Çalışma, İBB’nin İstanbul’un altyapısını sürekli iyileştirme ve vatandaşlara daha iyi hizmet sunma konusundaki kararlılığının bir kanıtı niteliğinde.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.