enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9971
EURO
38,0394
ALTIN
2.833,69
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

EURO 2024 Hollanda Türkiye maçı muhtemel 11’leri

EURO 2024 Hollanda Türkiye maçı muhtemel 11’leri
REKLAM ALANI
06.07.2024 09:49
4
A+
A-

Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek finalinde A Milli Futbol Takımı, bugünkü maçında, Almanya’nın başkenti Berlin’deki Olimpiyat Stadı’nda, Hollanda karşısına çıkacak. Başlama saati olarak 22:00 belirlenen karşılaşmada, Milliler, “Portakallar”ı mağlup ederek, Avrupa Şampiyonaları tarihinde 2008’den sonra ikinci kez yarı final görebilir ve bu seviyeye yükselen ikinci Türk milli takımı unvanını kazanabilir. Karşılaşmanın galibi, İngiltere-İsviçre maçının kazananıyla 10 Temmuz’da Dortmund’daki yarı finalde kozlarını paylaşacak.

Rakip Hollanda, Eksiklerden Arınmış

Rakibimiz Hollanda ise bu mücadeleye eksiklerle gelmiyor. Ancak A Milli Takım’da İsmail Yüksek, Orkun Kökçü ve UEFA tarafından 2 maçtan men edilen Merih Demiral, kart cezaları nedeniyle forma giyemeyecek. Cezası sona eren kaptan Hakan Çalhanoğlu ve Samet Akaydin ise sahada yerlerini almaya hazır. Mücadelenin hakemliğini, Fransız Clement Turpin üstlenirken, yardımcı hakemler olarak da Nicolas Danos ve Benjamin Pages, dördüncü hakem olarak Alman Felix Zwayer ve VAR hakemi olarak Fransız Jerome Brisard görev yapacak.

Hesaplaşma Vakti: 6-1’in İntikamı

Türkiye ile Hollanda arasındaki son karşılaşma, 7 Eylül 2021’de Amsterdam’da oynanmış ve 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu müsabakasında Hollanda 6-1 galip gelmişti. Bu sonuç, iki takım arasındaki maçlarda kaydedilen en farklı skor olarak tarihe geçmişti. Milliler, Avusturya’yı da aynı skorla mağlup ederek eleme aşamasına yükselmişti. Bugünkü mücadele, Milliler açısından 6-1’lik yenilginin rövanşını alma anlamı taşıyor.

Montella’nın Diziliş Beklentisi Belirginleşti

Vincenzo Montella’nın, Avusturya maçında sergilediği diziliş ve taktikle Hollanda karşısına çıkması bekleniyor. Milliler, savunmadayken 3 stoperli, 2 bekli, 5’li savunma düzenine geçecek ve bu savunma bloğunun önünde 2 orta saha oyuncusu yer alacak. 3’lü hücum hattı ise kontralardan gol kovalayacak. Takım hücumdayken bekler ileriye çıkacak ve diziliş 3-4-3’e evrilecek.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Milli Takım Heyecanla Maç Gününü Bekliyor

Türkiye A Milli Futbol Takımı, Hollanda karşısındaki müsabaka için son hazırlıklarını tamamladı. Futbolcular, karşılaşmanın öneminin farkında ve çeyrek final biletini alarak tarihe adını yazdırmak istiyor. Teknik direktör Montella da oyuncularına olan inancını dile getirerek, galibiyet için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Milliler, Berlin’deki Olimpiyat Stadı’nda galibiyetle ayrılmak ve Avrupa Şampiyonaları tarihinde çeyrek final aşamasını aşan ikinci Türk milli takımı olmak için sahada tüm güçleriyle mücadele edecek.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.