enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0534
EURO
38,0712
ALTIN
2.826,83
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Meteoroloji’den İstanbul dahil birçok şehre uyarı

Meteoroloji’den İstanbul dahil birçok şehre uyarı
REKLAM ALANI
04.07.2024 21:39
2
A+
A-

Türkiye’nin Günlük Hava Tahmini

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan tahminlere göre, Türkiye’nin kuzey, iç ve batı kesimlerinin yer yer sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar göreceği bekleniyor. Doğu kesimleri ise güneşli ve sıcak bir gün geçirecek.

Kuzey

Ülkenin kuzey kesimlerinde parçalı ve yer yer çok bulutlu bir hava bekleniyor. Batı Karadeniz (Sinop hariç), Marmara’nın doğusu, Çorum ve Amasya çevrelerinde yerel olarak kuvvetli sağanak yağışlar görülmesi muhtemel. Rüzgarın Orta Karadeniz’in iç kesimleri ile İç Anadolu’nun doğusunda kuzey ve kuzeybatıdan kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

İç

YAZI ARASI REKLAM ALANI

İç bölgelerinde parçalı ve zaman zaman çok bulutlu bir hava hakim olacak. Bölgenin kuzey ve batısı ile Yozgat çevrelerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar görülebilir. Rüzgarın İç ve batıda kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvetle esmesi bekleniyor.

Batı

Batı kesimlerinde parçalı yer yer çok bulutlu bir hava hakim olacak. Ege (Aydın hariç), Batı Akdeniz, İç Anadolu’nun kuzey ve batısı, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları ile Mersin, Adana, Osmaniye, Kahramanmaraş’ın batısı, Hatay kıyıları ve Yozgat çevrelerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar görülebilir.

Doğu

Doğu kesimleri az bulutlu ve güneşli bir gün geçirecek. Sıcaklıkların bu bölgelerde 3-5 derece artması bekleniyor. Rüzgarın ise güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvetle esmesi tahmin ediliyor.

Bölgesel Hava Tahmini

Marmara

Parçalı ve yer yer çok bulutlu bir hava bekleniyor. Bölge genelinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar görülebilir. Yağışların doğu kesimlerde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

Ege

Parçalı ve yer yer çok bulutlu bir hava hakim olacak. Bölge geneli (Aydın hariç) yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar görecek. Kuzey kesimlerde görülecek yağışların yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

Akdeniz

Parçalı ve zamanla yer yer çok bulutlu bir hava bekleniyor. Batı Akdeniz ve Mersin, Adana, Osmaniye, Kahramanmaraş’ın batısı, Hatay kıyılarında yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar görülebilir.

İç Anadolu

Parçalı ve zamanla yer yer çok bulutlu bir hava hakim olacak. Bölgenin kuzey ve batısı ile Yozgat çevrelerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar görülebilir.

Batı Karadeniz

Parçalı ve yer yer çok bulutlu bir hava bekleniyor. Bölge genelinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar görülecek. Yağışların yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz

Parçalı ve zamanla yer yer çok bulutlu bir hava hakim olacak. Öğle saatlerinde Doğu Karadeniz kıyıları ile Orta Karadeniz’de yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar görülebilir. Yağışların, Amasya ve Çorum çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

Doğu Anadolu

Parçalı ve az bulutlu bir hava bekleniyor. Zamanla kuzey kesimleri yer yer çok bulutlu olabilir.

Güneydoğu Anadolu

Az bulutlu ve güneşli bir hava hakim olacak.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.