enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0202
EURO
38,0463
ALTIN
2.831,33
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Dries Mertens Galatasaray ile sözleşme yeniledi: 1 yıllık maaşı belli oldu

Dries Mertens Galatasaray ile sözleşme yeniledi: 1 yıllık maaşı belli oldu
REKLAM ALANI
03.07.2024 18:41
1
A+
A-

Galatasaray, Dries Mertens ile Sözleşme Yeniledi

Belçikalı yıldız futbolcu Dries Mertens, Galatasaray ile bir yıllık yeni bir sözleşme imzaladı. Sarı-kırmızılı kulüp, 2022 yılında bedelsiz transfer edildiğinden bu yana 37 yaşındaki Mertens ile 2 Süper Lig şampiyonluğu ve 1 Türkiye Kupası zaferi elde etti.

Geçtiğimiz sezon Süper Lig’de 36 maçta forma giyen Mertens, 9 gol atıp 19 asist yaparak Galatasaray’ın şampiyonluğunda önemli bir rol oynadı. Kulüp, Mertens’in yeni sözleşmesiyle ilgili yaptığı açıklamada, deneyimli hücum oyuncusunun alacağı maaşı da duyurdu.

Galatasaray’ın Açıklaması

Galatasaray Kulübü tarafından yapılan açıklama, profesyonel futbolcu Dries Mertens’in sözleşmesinin 2024-2025 sezonu için uzatıldığını ifade ediyor. Açıklamada ayrıca Mertens’e net 2.900.000 Euro sezonluk ücret ödeneceği belirtiliyor.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Mertens, Galatasaray ile geçirdiği başarılı dönemde, hem ligde hem de kupada takımına önemli katkılar sağladı. Sergilediği etkileyici performansla taraftarların sevgisini kazanan Belçikalı yıldız, yeni sözleşmesiyle birlikte bir sezon daha İstanbul ekibinde kalacak.

Mertens’in Kariyeri

Dries Mertens, 1987 doğumlu ve kariyerine Belçika’nın Genk takımında başladı. Ardından Hollanda’ya geçerek PSV Eindhoven ve Utrecht formaları giydi. 2013 yılında Napoli’ye transfer olan Mertens, İtalyan kulübünde geçirdiği dokuz sezonda Serie A şampiyonluğu, İtalya Kupası ve İtalya Süper Kupası dahil olmak üzere sayısız başarıya imza attı.

37 yaşındaki Mertens, Belçika milli takımında da 105 kez forma giydi ve 21 gol attı. 2018 FIFA Dünya Kupası’nda Belçika’nın üçüncü olması ve 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda çeyrek finale çıkmasında önemli bir rol oynadı.

Galatasaray’ın Hedefleri

Mertens’in sözleşme yenilemesi, Galatasaray’ın önümüzdeki sezon hem ligde hem de Avrupa kupalarında iddialı hedefler peşinde koştuğunun bir göstergesi. Sarı-kırmızılılar, Süper Lig’de şampiyonluk yarışında yer almayı ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nde başarılı bir performans sergilemeyi amaçlıyor.

Dries Mertens’in tecrübesi ve kalitesi, Galatasaray’ın bu hedeflerine ulaşmasında önemli bir faktör olacak. Belçikalı yıldızın bir sezon daha İstanbul’da kalması, taraftarların da heyecanla karşıladığı bir gelişme oldu.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.