enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0730
EURO
38,0869
ALTIN
2.834,88
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Eleştirilerin hedefindeki Biden: Neredeyse sahnede uyuyordum

Eleştirilerin hedefindeki Biden: Neredeyse sahnede uyuyordum
REKLAM ALANI
03.07.2024 09:00
1
A+
A-

Joe Biden, Zayıf Televizyon Performansını Kabul Etti

Eski Başkan Yardımcısı ve mevcut ABD Başkanı Joe Biden, Başkan Donald Trump’la televizyonda karşı karşıya geldiği programda sergilediği zayıf performans nedeniyle adaylıktan çekilme baskısı altında kaldıktan sonra, performansı hakkında konuştu.

Biden, Virginia’daki bir bağış etkinliğinde destekçilerine, canlı yayın performansıyla ilgili olarak üzüntüsünü dile getirdi. Yurt dışı seyahatinden döndüğünü ve tartışma öncesinde aşırı derecede yorgun olduğunu belirtti.

"Tartışmadan hemen önce birkaç uzun uluslararası yolculuk yaptım," dedi Biden. "Ekibimin tavsiyelerini dikkate almadım ve yayın sırasında neredeyse uyuyakalıyordum."

Ekibi daha önce Biden’ın tartışma sırasında grip olduğunu açıklamıştı. Biden da "Artık eskisi kadar genç olmadığımı biliyorum," diye kabul etti. "Eskiden olduğu kadar hızlı hareket edemiyor veya konuşamıyorum, ancak dürüstlüğü her zaman ön planda tutacağım."

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Araştırmalar, tartışmadan sonra Biden’a desteğin önemli ölçüde azaldığını ve birçok kişinin yarıştan çekilmesi gerektiğine inandığını gösteriyor. Biden’ın düşük enerjisi ve sık sık duraklayan konuşması, bazı seçmenlerin onun bu göreve uygun olup olmadığı konusunda şüphe uyandırdı.

Biden’ın destekçileri, onun deneyimini ve liderliğini övmeye devam ediyor. Ancak, tartışmadaki kötü performansı kampanyası üzerinde uzun süreli bir etki yaratabilir. Yarış hızla ilerlerken Biden, seçmenlerin endişelerini gidermek ve kampanyasını yeniden canlandırmak zorunda kalacak.

Biden’ın karşı karşıya olduğu diğer zorluklar arasında, yüksek enflasyon, devam eden COVID-19 salgını ve Ukrayna’daki savaş gibi bir dizi yerel ve uluslararası mesele yer alıyor. Ayrıca görevdeki başkan olarak yeniden seçilme arayışında olduğu için de belirli zorluklarla karşı karşıya.

Biden’ın geleceği belirsiz ancak önümüzdeki aylarda zorlu bir mücadeleyle karşı karşıya kalacağı açık. Performansını geliştirme, seçmenlerin endişelerini giderme ve seçime kadar kampanyasını canlandırma yeteneği, Başkanlık görevini sürdürüp sürdüremeyeceğini belirleyecek.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.