enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2297
EURO
37,1499
ALTIN
3.009,93
BIST
8.872,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
18°C
İstanbul
18°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
19°C

Fenerbahçe – Manchester United maçı muhtemel 11’ler ve detaylar!

Fenerbahçe – Manchester United maçı muhtemel 11’ler ve detaylar!
24.10.2024 12:33
4
A+
A-

Fenerbahçe, Mourinho’nun Eski Takımına Karşı

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi’nin üçüncü haftasında Manchester United’ı Kadıköy’de ağırlayacak. İlk iki maçından 4 puan toplayan Fenerbahçe’de 6 oyuncunun eksikliği bulunuyor. Tedavi sürecindeki Oosterwolde ve Cengiz’in yanı sıra, UEFA listesinde yer almayan Kostic, Oğuz, Levent ve Bartuğ da forma giyemeyecek.

Eski takımıyla karşılaşacak olan teknik direktör Jose Mourinho, kritik maç öncesinde taraftara bir mesaj iletti. Mourinho, “Manchester United’ın bizden korkması için bir sebep görmüyorum, ama maçın kolay olmayacağını biliyorlardır. Bu turnuvanın iki favorisinden birine karşı oynayacağız. Sahada 11’e 11 oynarsak kazanamayız. Manchester United, 35 bin 11 kişiye karşı mücadele etmeli. Taraftarımız beni anlamıştır…” dedi.

Manchester United ise Avrupa Ligi’ndeki ilk galibiyetini elde etmeye çalışıyor. Twente ve Porto ile berabere kalan Kırmızı Şeytanlar’da 5 oyuncu eksik. Cezalı Bruno Fernandes’in yanı sıra, tedavi gören Maguire, Mainoo, Yoro ve Shaw İstanbul kafilesinde yer almadı.

Avrupa kupalarında şimdiye kadar 6 kez karşılaşan Fenerbahçe ile Manchester United arasında dengeli bir tablo var. İki takımın da 3’er galibiyeti bulunuyor. Saat 22.00’de başlayacak yedinci randevuyu Fransız hakem Clement Turpin yönetecek.

Fenerbahçe: Livakovic; Osayi, Çağlar, Djiku, Mert; Fred, Amrabat; Tadic, Szymanski, Maximin ve En Nesyri

Manchester United: Onana; Mazraoui, De Ligt, Martinez, Dalot; Casemiro, Ugarte; Garnacho, Eriksen, Rashford ve Höjlund

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.