enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2917
EURO
37,0081
ALTIN
3.013,05
BIST
8.729,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
19°C

Beşiktaş’ta sakatlıklar can sıktı! Derbi planı…

Beşiktaş’ta sakatlıklar can sıktı! Derbi planı…
23.10.2024 09:24
3
A+
A-

Beşiktaş’ta Sakatlıklar Can Sıkıyor

Beşiktaş, yaklaşan Lyon ve Galatasaray maçları öncesinde sakatlıklarla boğuşuyor.

Kaleci Mert Günok, omzundaki tendon yaralanması nedeniyle yarınki Lyon maçında forma giyemeyecek. Galatasaray derbisine yetişmesi de zor görünüyor. Stoper Gabriel Paulista, Gaziantep maçındaki sakatlığının ardından takıma dönmeye çalışıyor.

Adalesinde sorun yaşayan Milot Rashica da Lyon maçında yok, ancak derbiye yetişmeye gayret edecek. Ersin Destanoğlu ise tam olarak hazır değil ancak Lyon maçında fedakarlık yaparak kaleye geçecek. Chamberlain ise adale sakatlığı nedeniyle bir hafta sahalardan uzak kalacak.

Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, ideal kadrosunu sahaya sürmekte zorlanıyor. Paulista’nın derbide oynayıp oynamayacağı henüz belirsiz. Hollandalı teknik adam, özellikle Mert, Paulista ve Rashica’nın Galatasaray maçına kadar hazır olmasını istiyor. Bu üç oyuncunun derbide kritik bir rol oynayacağına inanıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.