enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2592
EURO
36,9687
ALTIN
3.029,80
BIST
8.760,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
19°C

Fenerbahçe’de işler Mourinho ile tersine döndü!

Fenerbahçe’de işler Mourinho ile tersine döndü!
23.10.2024 07:03
3
A+
A-

Fenerbahçe Mourinho ile Tersine Döndü

Fenerbahçe, Süper Lig’de Samsunspor’la 2-2 berabere kalarak iki puan kaybetti. Geçen sezon son dakika golleriyle taraftarlarını sevindiren Sarı-Lacivertliler, bu sezon son dakikalarda kalesini gole kapatamıyor.

Kanarya, bu sezon oynadığı 14 maçın 6’sında lehine olan skoru koruyamadı ve son dakikalarda gol yedi. Lille maçlarında da son dakikalarda goller yiyen Fenerbahçe, Süper Lig’de Göztepe ve Samsunspor karşılaşmalarında da son dakikalarda kalesini gole kapatamadı.

Bu süreç, Fenerbahçe’nin Devler Ligi’ne veda etmesine ve Süper Lig’de 4 puan kaybetmesine yol açtı. Kaybedilen 4 puanla zirve yarışında ezeli rakibi Galatasaray’ın 8 puan gerisine düşen Sarı-Lacivertliler, taraftarlarını umutsuzluğa sürükledi.

Mourinho’nun Özel Hayatı

İstanbul’da ailesinden uzak bir hayat süren Jose Mourinho’nun özel hayatı da İngiliz medyasının dikkatini çekti. Daily Mail’in yaptığı analize göre, Mourinho İstanbul’un en lüks otellerinden birinde yaşıyor. Her sabah yüzerek güne başlayan Mourinho, çalışmak için Asya kıtasına geçiyor.

Mourinho, İstanbul’un Londra’ya benzediğini ancak havasının daha güzel olduğunu söylüyor. Fenerbahçe’nin ev kiralama teklifini reddeden Mourinho, otelde kalmayı tercih etti. Yemek yapmayı bilmeyen Mourinho, Beşiktaş’taki favori dönercisine gidiyor ve çekilen fotoğraflarının yayınlanmasını istemiyor.

Mourinho’nun otelde verdiği siparişler her gün aynı: tavuk çorbası, margarita pizza, dondurma ve maden suyu. Portekizli hocanın şu ana kadar kulübe maliyeti yaklaşık 10 milyon TL olduğu öğrenildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.