enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0202
EURO
38,0463
ALTIN
2.831,33
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Kırık koltuklu AJet’ten havada kazık

Kırık koltuklu AJet’ten havada kazık
REKLAM ALANI
02.07.2024 05:07
5
A+
A-

Türk Hava Yolları’nın AJet Sorunu: Rötarlar, Kırık Koltuklar ve Yüksek Fiyatlar

Türk Hava Yolları’nın Anadolu Jet’in yerine kurduğu AJet, kısa süre içerisinde rötarları, kırık koltukları ve yüksek fiyatlı yiyecek-içecek satışları nedeniyle eleştirilerin hedefi haline geldi.

Rötarlar ve İptaller: AJet’in uçuşlarının büyük bir çoğunluğunda 2 ile 10 saat arası rötarlar yaşanıyor. Ayrıca sık sık iptaller de meydana geliyor. Bu durum yolcuları havalimanlarında sinir krizlerine sürüklüyor.

Kırık Koltuklar: Uçaklarda kırık koltukların olduğu tespit edildi. Bu durum yolcuların konforunu ve güvenliğini tehlikeye atıyor.

Yüksek Fiyatlı Yiyecek-İçecek: AJet, su bile ikram etmiyor. Tüm yiyecek-içecekler Euro kuru üzerinden satılıyor. Yurtdışı seferlerinde bir ızgara köfte ya da piliç 525 lira, bir bardak çay veya kahve 140 lira, bir sandviç ve kola ise 350 lira talep ediliyor. Sandviçlerin fiyatı 7 Euro’ya kadar çıkıyor.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Çift Maaşlı Genel Müdür: AJet’in Genel Müdürü Kerem Sarp’ın çift maaş aldığı iddiaları gündeme geldi. Bu durum AJet’in mali yapısıyla ilgili endişelere yol açıyor.

İYİ Parti’den Soru Önergesi: İYİ Parti Samsun Milletvekili Erhan Usta, AJet’in sorunları nedeniyle TBMM’ye soru önergesi verdi. Usta, “Uçuşların neredeyse tamamında rötar yaşanıyor. İptaller oluyor. Vatandaşlar havalimanlarında sinir krizi geçiriyor. AJet’in zulmüne ne zaman müdahale edilecek?” diye sordu.

AKP’den Tepki: AJet’in sorunlarına AKP’li Şamil Tayyar da tepki gösterdi. Tayyar, “Eskiden zenginler uçağa binerdi. AKP döneminde uçaklar geniş kitlelere ulaştı. Ancak şimdi bilet fiyatları ve rötarlar sorunu var. Hele AJet tam bir facia. Bunu hak etmiyoruz” dedi.

Tüm bu eleştiriler karşısında AJet’in sorunlarını çözüp çözmeyeceği merak konusu. Yolcular, rötarların, kırık koltukların ve yüksek fiyatların ortadan kalkmasını bekliyor.

AJet’in sorunlarının Türk Hava Yolları’nın itibarını zedelediğine ve havayolu sektörünün güvenilirliğini azalttığına dikkat çekiliyor. Yetkililerin bir an önce harekete geçip bu sorunları çözmesi isteniyor.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.