enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2349
EURO
37,0690
ALTIN
3.014,41
BIST
8.885,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Parçalı Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Çok Bulutlu
19°C

22 Ekim hava durumu: Bugün hava nasıl olacak? Bazı iller için kar ve sağanak yağış uyarısı!

22 Ekim hava durumu: Bugün hava nasıl olacak? Bazı iller için kar ve sağanak yağış uyarısı!
22.10.2024 07:30
2
A+
A-

Bugünün Hava Durumu Tahmini

Meteoroloji raporuna göre Karadeniz’in Orta ve Doğu bölgelerinde, özellikle kıyılar ve Tokat çevrelerinde kuvvetli yağışlar bekleniyor. İç kesimlerde sabah pusu ve sisi görülebilir. Ülkenin kuzey, iç ve doğusunda parçalı bulutlu bir hava hakim olacak.

Marmara Bölgesi

Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Pus ve sis bekleniyor. Rüzgarın güneybatıda kuvvetli esmesi bekleniyor.

Ege Bölgesi

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. İç kesimlerde pus ve sis bekleniyor. Rüzgarın güney kıyılarında kuvvetli esmesi bekleniyor.

Akdeniz Bölgesi

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Toroslar’da rüzgarın kuvvetli esmesi bekleniyor.

İç Anadolu Bölgesi

Parçalı ve az bulutlu, kuzeydoğu ve Niğde çevreleri yağışlı geçecek. Pus ve sis bekleniyor. Rüzgarın güney ve doğuda kuvvetli esmesi bekleniyor.

Batı Karadeniz Bölgesi

Parçalı ve çok bulutlu, yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

Orta ve Doğu Karadeniz Bölgesi

Parçalı ve çok bulutlu, yağmurlu, sağanak yağışlı ve yükseklerde karla karışık yağmurlu geçecek. Kıyı kesimlerinde ve Tokat civarında kuvvetli yağışlar bekleniyor.

Doğu Anadolu Bölgesi

Parçalı ve çok bulutlu, kuzey ve doğuda yağışlı geçecek. Yağışlar genellikle yağmur ve sağanak şeklinde olacak, yükseklerde karla karışık yağmur ve kar görülebilir.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi

Parçalı ve az bulutlu, Siirt ve Batman çevreleri yağmurlu ve sağanak yağışlı geçecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.