enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2593
EURO
37,1285
ALTIN
3.013,34
BIST
8.762,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C

Muğla’da yangınla mücadele sürüyor!

Muğla’da yangınla mücadele sürüyor!
19.10.2024 16:20
3
A+
A-

Muğla’da Orman Yangını Söndürme Çalışmaları Devam Ediyor

Muğla’nın Menteşe ilçesi Turnalı Mevkiinde 18 Ekim’de sabah saatlerinde henüz nedeni bilinmeyen bir orman yangını çıktı. Yangın yerleşim yerlerine yakın bir noktada başladığı için Muğla Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı ekipler olay yerine sevk edildi.

Gökova Körfezi Turnalı Mevkiinde çıkan orman yangınına havadan 6 uçak ve 10 helikopter, karadan ise 23 arazöz, 6 su ikmal aracı, 2 dozer ve 131 orman personeliyle müdahale ediliyor.

Yangın, dün akşam çıkan şiddetli rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayılarak Kıran sahiline ulaştı. Bu bölgede 4 ev, 3 ahır kül oldu. Ayrıca 100 dönümlük zeytinlik de büyük zarar gördü. Ayrıca 110 arı kovanı da yangında yandı.

Yangının ikinci gününde, Turnalı’nın karadan ulaşımı mümkün olmayan dik yamaçlarında yangın devam ediyor. Hava müdahalesinde 6 uçak ve 10 helikopter, karada ise 23 arazöz, 6 su ikmal aracı, 2 dozer ve 131 personel görev alıyor. Jandarma ekipleri de bölgede güvenlik önlemleri alıyor. Yangının ilk gününde 14 ev ve 3 ahır yanmıştı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.