enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2172
EURO
37,2230
ALTIN
2.993,78
BIST
8.793,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Çok Bulutlu
17°C
Pazartesi Çok Bulutlu
20°C
Salı Çok Bulutlu
20°C

Yeni Renault Rafale 2.6 milyon TL’den pazara çıktı

Yeni Renault Rafale 2.6 milyon TL’den pazara çıktı
26.09.2024 17:22
3
A+
A-

Yeni Renault Rafale, D-SUV Segmentinde Yeni Bir Oyuncu

Fransız havacılık tarihinden esinlenen Renault Rafale, iddialı tasarımı ve teknolojik özellikleriyle dikkat çekiyor. 200 beygir gücündeki E-Tech hibrit güç aktarma sistemi ile segmentte öne çıkan model, Renault’nun yeni tasarım dilini ve ileri teknolojisini yansıtıyor.

Üstün Performans ve Teknoloji

Yeni Rafale, üst düzey tasarımının yanı sıra son teknoloji donanımlarıyla kullanıcılarına benzersiz bir sürüş deneyimi sunuyor. Solarbay otomatik kararan cam tavanı ve OpenR çift ekranlı konsolu, iç mekanının öne çıkan özellikleri arasında yer alıyor.

Yenilikçi Tasarım

Rafale’in ön ızgarası, üç boyutlu elmaslarla süslenmiş ve mavi arka planıyla optik bir illüzyon yaratıyor. Beş farklı gövde rengiyle sunulan model, yeni Saten Sedef Beyaz ve Alpine Mavi seçeneklerini de içeriyor.

Türkiye’de Prestijli Bir Model

MAİS Genel Müdürü Dr. Berk Çağdaş, Rafale’in Türkiye pazarı için prestijli bir model olduğunu belirtiyor. D-SUV segmentinin çekiciliğine dikkat çeken Çağdaş, Rafale’in segmentin lideri olma hedefiyle pazara girdiğini ifade ediyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.