enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2456
EURO
37,2199
ALTIN
2.988,05
BIST
8.869,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Çok Bulutlu
17°C
Pazartesi Çok Bulutlu
20°C
Salı Çok Bulutlu
20°C

Pierre Cardin Sonbahar & Kış 24-25 Koleksiyonu’nda “Doğanın Estetik Yüzü: Buzullar “temasından ilham alındı

Pierre Cardin Sonbahar & Kış 24-25 Koleksiyonu’nda “Doğanın Estetik Yüzü: Buzullar “temasından ilham alındı
25.09.2024 12:35
9
A+
A-

Doğanın Estetiği Buzullardan İlham Alan Pierre Cardin Koleksiyonunda

Pierre Cardin, bu sezon yeni koleksiyonunda doğanın renklerini uyumlu bir şekilde kullanıyor. Soğuk mavi ve beyazlar karlı dağların berraklığından, kum tonları, koyu yeşil ve sıcak kırmızılar ise kuzey bölgelerinden esinleniyor. Gün batımının sarı ve turuncu tonları, koleksiyonu göz alıcı kılıyor.

Zamansız Yenilik: İnovasyon ve Konfor

Kadın ve erkek koleksiyonları, etkileyici tasarımlarının yanı sıra yüksek konfor sağlayan kumaşlara sahip. Yünlü kumaşlar, su geçirmez malzemeler ve kuş tüyü ceketler, ihtiyaçlara yönelik yenilikçi seçenekler sunuyor. Ceketler, gömlekler, tişörtler ve jean pantolonlar, rahatlık ve detaycı bir stil arayanlar için özel olarak tasarlandı.

Takım elbiseler ise kaliteli kumaşları ve modernize edilmiş ekose desenleriyle, şıklık arayanlar için ideal.

Kadınlar İçin Estetik Yüzey

Pierre Cardin’in Kadın koleksiyonu, zarafet ve hareketliliği bir arada sunuyor. Takım elbiselerdeki masülen duruş, saten kumaşlarla feminen bir hava kazanıyor. Denim parçalar, kadife bluzlarla şık bir görünüm sağlıyor.

Tonları dengeli bir şekilde kullanılan kreasyonlar, günlük ihtiyaçlara yanıt verirken, davetler ve özel buluşmalar için de uygun seçenekler sunuyor.

Sportif ve Dinamik Parçalar

Pierre Cardin DYNAMIC koleksiyonu, hareket özgürlüğü yüksek parçalarıyla öne çıkıyor. Oversize sweatshirtler, taytlar ve eşofmanlar, aktif sporcular için ideal. Koleksiyonun ayakkabıları da detaylarıyla dikkat çekiyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.