enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2294
EURO
37,2179
ALTIN
2.989,83
BIST
8.793,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Çok Bulutlu
17°C
Pazartesi Çok Bulutlu
20°C
Salı Çok Bulutlu
20°C

U.S. Polo Assn. ile şehre dönüş zamanı!

U.S. Polo Assn. ile şehre dönüş zamanı!
25.09.2024 12:08
13
A+
A-

Sonbaharın Renk Paletiyle Şehir Şıklığı

Sonbaharın gelişmesiyle birlikte, U.S. Polo Assn.’nin “Şehre Dönüş” koleksiyonu, mavi ve lila tonlarıyla şehir şıklığını ön plana çıkarıyor. Jakarlı crop ceketler, çıkarılabilir kapüşonlu blazer ceketler ve triko kazaklar, sonbaharın canlılığını yansıtan önemli parçalar arasında yer alıyor.

Zarafet ve İşlevselliğin Buluşması

Bu tasarımlar, işlevselliği zarafetle birleştiriyor. Şhir hayatının temposuna uyum sağlayarak hem şıklığından ödün vermeyen hem de rahatlık arayanlar için mükemmel bir seçenek sunuyorlar.

Zamansız Denim

Koleksiyonun denim parçalarıyla zamanı aşan bir stil yakalayabilirsiniz. Çıtçıt detaylı gömlekler, zamansız denim kategorisinde öne çıkıyor. Denim kumaşın kalıcılığı, koleksiyonun dinamik ve modern yapısıyla bir araya gelerek hem klasik hem de rahat bir tarz sağlıyor.

Fonksiyonel Dış Giyim

Değişken hava koşullarına uyum sağlayan, çıkarılabilir kapüşonlu blazer ceketler bulunuyor. Simli dokulu jakarlı ceket ve pantolon takımları, şehir hayatının temposuna uygun modern bir stil sunuyor. Ayrıca, parlak ve yumuşak dokulu kısa mont da tamamlayıcı bir parça olarak dikkat çekiyor.

Şehir Hayatına Uygun

U.S. Polo Assn.’nin “Şehre Dönüş” koleksiyonu, şehir yaşamının hızına uygun, stil sahibi parçalarla dikkat çekiyor. Kombin önerileri, zamansız ve sofistike bir görünüm arayanlar için ideal.

Mağazalarda ve Çevrimiçi

U.S. Polo Assn.’nin “Şehre Dönüş” koleksiyonu, tüm mağazalarda ve çevrimiçi satış platformlarında bulunabilir. Modayı sevenler, bu parçalarla şehirdeki dönüşlerine şık bir dokunuş katabilirler.

ETİKETLER: , , , , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.