enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2422
EURO
37,2379
ALTIN
2.993,43
BIST
8.793,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Çok Bulutlu
17°C
Pazartesi Çok Bulutlu
20°C
Salı Çok Bulutlu
20°C

Başkan Erdoğan’dan ABD’de diplomasi zirvesi! Kritik temaslar önemli mesajlar…

Başkan Erdoğan’dan ABD’de diplomasi zirvesi! Kritik temaslar önemli mesajlar…
24.09.2024 19:27
12
A+
A-

Başkan Erdoğan’ın ABD’deki Diplomasi Zirvesi

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) 79. Genel Kurulu’na katılmak ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere ABD’nin New York şehrine ulaştı.

BAŞKAN ERDOĞAN YUNANİSTAN BAŞBAKANI MİÇOTAKİS’İ KABUL ETTİ

Erdoğan, Genel Kurul’da konuşmasının ardından BM Genel Merkezi’nde Yunanistan Başbakanı Kyriakos Miçotakis’i kabul etti. Türkiye ile Yunanistan arasındaki ilişkilerin her alanda geliştirilmesi için çalışılacağını vurguladı.

BAŞKAN ERDOĞAN’DAN BM’DE DÜNYAYA TARİHİ ÇAĞRI

Başkan Erdoğan, BM Genel Kurulu’nda dünyaya seslendi. Filistin devletini tanımaya davet etti ve Batı’nın Gazze’deki İsrail saldırganlığına desteğine tepki gösterdi.

BAŞKAN ERDOĞAN TÜRK VE ABD’Lİ İŞ İNSANLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Erdoğan, Türk-Amerikan İş Konseyi’nin düzenlediği konferansta Türk ve ABD’li iş insanlarıyla bir araya geldi. Türkiye’nin yatırım ve ticaret ortamının avantajları hakkında bilgi verdi.

BAŞKAN ERDOĞAN ALMANYA BAŞBAKANI OLAF SCHOLZ’U KABUL ETTİ

Erdoğan, Almanya Başbakanı Olaf Scholz’u da kabul etti. Görüşmede, İsrail’in Filistin topraklarındaki saldırganlığına tepki gösterildi.

BAŞKAN ERDOĞAN İRAN YENİ CUMHURBAŞKANI PEZEŞKİYAN İLE GÖRÜŞTÜ

Erdoğan, İran’ın yeni Cumhurbaşkanı Mesut Pezeşkiyan ile görüştü. Türkiye ile İran arasındaki ilişkilerin her alanda geliştirileceği vurgulandı.

BAŞKAN ERDOĞAN KUVEYT VELİAHT PRENSİ’Nİ KABUL ETTİ

Erdoğan, Kuveyt Veliaht Prensi Şeyh Sabah Khaled Al-Hamad Al-Sabah’ı kabul etti. İki ülke arasındaki iş birliği fırsatları değerlendirildi.

BAŞKAN ERDOĞAN UCM BAŞSAVCISI KARİM KHAN’I KABUL ETTİ

Erdoğan, Uluslararası Ceza Mahkemesi (UCM) Başsavcısı Karim Khan’ı kabul etti. İsrail’in Gazze’de işlediği suçların hesabını vermesi gerektiği vurgulandı.

BAŞKAN ERDOĞAN SIRBİSTAN CUMHURBAŞKANI VUCIC İLE GÖRÜŞTÜ

Erdoğan, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic ile görüştü. Türkiye ile Sırbistan arasındaki ilişkilerin güçlenmeye devam ettiği belirtildi.

BAŞKAN ERDOĞAN ARNAVUTLUK BAŞBAKANI RAMA’YI KABUL ETTİ

Erdoğan, Arnavutluk Başbakanı Edi Rama’yı kabul etti. Türkiye ile Arnavutluk arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi için çalışılacağı ifade edildi.

BAŞKAN ERDOĞAN ABD’DE TURKEN FOUNDATION’I ZİYARET ETTİ

Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte ABD’de Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) ve Ensar Vakfının kurduğu TURKEN Foundation’ı ziyaret etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.