enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0495
EURO
38,0803
ALTIN
2.835,23
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

İspanya sürprize izin vermedi, çeyrek finale yükseldi

İspanya sürprize izin vermedi, çeyrek finale yükseldi
REKLAM ALANI
01.07.2024 00:06
2
A+
A-

EURO 2024: İspanya, Gürcistan’ı Alt Ederek Çeyrek Finale Ulaştı

EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nın son 16 turunda İspanya ile Gürcistan karşı karşıya geldi. İspanya, Avrupa’nın en büyük futbol güçlerinden biri olarak görülürken, Gürcistan ise uluslararası alanda nispeten az tanınan bir takım olarak maça çıktı.

İspanya, maça etkili bir başlangıç yaparak maçın erken dakikalarında topu kontrol altına aldı. Gürcistan ise savunma yaparak rakibine karşı direnmeye çalıştı. Ancak İspanya’nın hücum gücü Gürcistan savunmasını aşmaya devam etti.

Maçın 25. dakikasında, Rodri’nin müthiş bir uzaktan şutu İspanya’yı 1-0 öne geçirdi. Bu gol, Gürcistan’ın direncini kırdı ve İspanya maça daha da hakim olmaya başladı. Fabian Ruiz, 35. dakikada attığı golle farkı ikiye çıkardı ve ilk yarı İspanya’nın 2-0 galibiyetiyle sona erdi.

İkinci yarıda Gürcistan daha agresif bir oyun sergilemeye çalışsa da, İspanya’nın hücum gücü karşısında pek etkili olamadı. Nico Williams, maçın 65. dakikasında İspanya’nın üçüncü golünü kaydederek farkı üçe çıkardı.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Gürcistan, maçın 70. dakikasında Le Normand’ın kendi kalesine attığı golle bir nebze olsun teselli buldu. Ancak İspanya, maçın sonlarında Dani Olmo ile bir gol daha atarak durumu 4-1’e getirdi.

İspanya, bu sonuçla birlikte çeyrek finale yükseldi ve ev sahibi Almanya’nın rakibi oldu. Gürcistan ise turnuvaya son 16 turunda veda etti.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.