enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2453
EURO
37,2405
ALTIN
2.991,31
BIST
8.793,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Çok Bulutlu
17°C
Pazartesi Çok Bulutlu
20°C
Salı Çok Bulutlu
20°C

Galatasaray’ın yıldızları devrede!

Galatasaray’ın yıldızları devrede!
23.09.2024 12:07
7
A+
A-

Galatasaray’ın Fenerbahçe Karşısındaki Zaferi: Yıldızlar Parladı

Galatasaray, Fenerbahçe’ye karşı deplasmanda alınan 3-1’lik galibiyetle sevinç yaşıyor. Sezon başında kadro yapılanması ve transfer dönemiyle ilgili eleştiriler alan Sarı-Kırmızılılar, oyuncularının net rolleriyle fark yaratmaya başladı.

Savunmadaki Sorunlar Çözüldü

Sezon başında Galatasaray’ın savunması eleştiriliyordu. Abdülkerim Bardakçı ve Victor Nelsson kötü bir performans sergiliyordu. Ancak Davinson Sanchez’in gelişiyle sorunlar azaldı. Fenerbahçe karşısında Abdülkerim ve Sanchez tandem yaptı ve Sarı-Lacivertlilerin hücumlarına karşı duvar ördü.

Kaptan Dönüşü

Aslan’ın efsanevi kalecisi Fernando Muslera, sezon başında eleştirilenlerdendi. Ancak yavaş yavaş formunu bulan Muslera, Fenerbahçe derbisinde yıldızlaştı. Kalelerine gelen 10 şutun 9’unu kurtardı ve yalnızca Edin Dzeko’nun penaltısını geçirdi.

Osimhen Isınıyor

Galatasaray’a yeni katılan Victor Osimhen, henüz gol atamadı ama rakiplerin korkulu rüyası haline geldi. Rize maçında bir asist yapan Nijeryalı, Fenerbahçe karşısında da gol pası verdi. Üçüncü bölgedeki etkili oyunuyla Sarı-Lacivertlilerin savunmasını yıprattı.

Mertens Durdurulamıyor

37 yaşındaki Dries Mertens, büyümeye devam ediyor. Geçen sezon futbolu bırakmayı düşünen Belçikalı, bir yıl daha uzattı ve şu ana kadar çıktığı 6 lig maçında 3 gol atıp 1 asist yaptı. Fenerbahçe derbisindeki golüyle de galibiyetin mimarı oldu.

Yunus Akgün’ün Dirilişi

Kerem Aktürkoğlu’nun Benfica’ya gitmesiyle kanatta soru işaretleri oluştu. Ancak Yunus Akgün’ün performansı bu endişeleri azalttı. Rize ve Antep maçlarında birer gol atan Yunus, Fenerbahçe deplasmanında da ilk 11’deydi.

Güveni Boşa Çıkarmadı

Milli futbolcu, savunmaya yardımcı olup hücumda zorluklar yarattı. Okan Buruk’un güvenini boşa çıkarmadı ve önümüzdeki haftalarda da sol kanatta ilk seçeneklerden biri olması bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.