enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2340
EURO
37,2056
ALTIN
2.989,09
BIST
8.802,43
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Çok Bulutlu
17°C
Pazartesi Çok Bulutlu
20°C
Salı Çok Bulutlu
20°C

BEŞİKTAŞ HABERLERİ: Kaptan Mert takımı ayakta tuttu

BEŞİKTAŞ HABERLERİ: Kaptan Mert takımı ayakta tuttu
23.09.2024 10:12
9
A+
A-

Mert Günok, Beşiktaş’ın Kazandığı Maçta Parladı

Tecrübeli kaleci Mert Günok, Beşiktaş’ın Eyüpspor’u 2-1 yendiği maçta yaptığı kritik kurtarışlarla maça damgasını vurdu. Günok, ilk yarıda iki net pozisyonda Eyüpspor forvetlerini durdururken, ikinci yarıda da bir net pozisyonda rakibine geçit vermedi.

Günok, maçın ardından yaptığı açıklamada Eyüpspor’u tebrik ederek, “Oyunu çirkinleştirmeyen, futbol oynamaya çalışan, rakibe meydan okuyan bir takımdılar. Bizim de yakışmayan anlarımız oldu ve topu rakibe verdik. Ancak penaltı onların hakkıydı. Penaltıyı engelleyemedim ama önemli kurtarışlar yaptım. Şimdi Ajax maçı var. Üzerine koyarak gitmeli ve futbolumuzu geliştirmeliyiz” dedi.

Beşiktaş, Rafa Silva’yı Koruyor

Beşiktaş, Portekizli yıldızı Rafa Silva’ya büyük özen gösteriyor. Üstün performansı nedeniyle bir sakatlık yaşamasından endişe eden Kartal, aldığı darbelere büyük tepki gösteriyor. Maçın devre arasında Rafa Silva’nın bir fotoğrafını sosyal medya hesaplarından paylaşan Beşiktaş, “Durduramayacaksınız!” notunu düştü. Masuaku da bu paylaşıma “Ne olursa olsun seni koruyacağız” mesajını yazdı.

Eyüpspor Penaltısı Tartışması

Beşiktaş, maçın ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak Eyüpspor maçında tartışmalı bir penaltı olup olmadığını sordu. Paulista’nın ceza sahası içerisinde Lucas Claro ile girdiği ikili mücadelede yerde kaldığı anın videosunu paylaşan Siyah-Beyazlılar, “Şimdi kafamızda iki soru işareti var. Penaltı nedir? Ne zaman verilir?” ifadelerini kullandı.

Semih Kılıçsoy’a Taraftar Sevgisi

Beşiktaşlı taraftarlar, maçın ardından takımı tribüne çağırdı. Beşiktaş’ın 2-1’i bulduğu golde penaltıyı yaptıran Semih Kılıçsoy, Siyah-Beyazlı futbolseverlerin ilgi odağıydı. Tribünler, üçlüyü genç futbolcunun çektirmesini istedi ve Kılıçsoy da taraftarların isteğini yerine getirerek onlarla fotoğraf çektirdi. Bu durum, son dönemde ilk 11’de şans bulamayan Kılıçsoy’un moralini düzeltti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.