enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0534
EURO
38,0712
ALTIN
2.826,83
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Eskişehir Büyükşehir’den milli sporculara ödül

Eskişehir Büyükşehir’den milli sporculara ödül
REKLAM ALANI
30.06.2024 14:18
1
A+
A-

Eskişehir’in Milli Gururları Ödüllendirildi

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, uluslararası müsabakalarda ülkemizi başarıyla temsil eden milli sporcuları ve antrenörlerini takdir etti. Büyükşehir Belediye Meclisi’nin oy birliğiyle aldığı karar doğrultusunda, sporcular Sümeyye Boyacı ve Erkan Balk’a tam altın madalya verildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, milli sporcuları ve Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü yöneticilerini makamında ağırlayarak başarılarını kutladı. “Çalışmalarınızla gurur duyuyoruz,” dedi Ünlüce. “Belediye olarak her daim yanınızdayız ve desteğimizi esirgemeyeceğiz.”

Antrenör Mehmet Bayrak da sporcuların başarısındaki payından dolayı ödüllendirildi. Bayrak, öğrencilerinin elde ettiği başarıların kendisini çok mutlu ettiğini ve onları desteklemek için çalışmaya devam edeceğini belirtti.

Sümeyye Boyacı, judoda elde ettiği başarıları antrenörü Bayrak’ın emeğine bağladı ve hedeflerinin daha da yükseklere çıkarmak olduğunu söyledi. Erkan Balk ise atletizmde kazandığı madalyaların ona büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu ve ülkesini en iyi şekilde temsil etmeye kararlı olduğunu ifade etti.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, sporcuların başarısında önemli bir rol oynuyor. Belediye, genç yetenekleri keşfetmek ve desteklemek için çok sayıda yatırım yapıyor. Gençlik ve Spor Kulübü, geleceğin milli sporcularını yetiştirmeyi hedefleyen kapsamlı bir programa sahip.

Eskişehir’in milli gururları, sporun gücünün bir kanıtıdır. Başarıları, gençleri spora teşvik edecek ve ülkenin geleceği için bir umut ışığı olacaktır.

Ödüllendirme töreni, Büyükşehir Belediyesi’nin sporculara ve antrenörlere verdiği önemin bir göstergesidir. Belediye, şehre ve ülkeye katkı sağlayan sporcuları destekleyerek, sağlıklı ve aktif bir yaşam tarzını teşvik etmeyi amaçlıyor.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.