enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0534
EURO
38,0712
ALTIN
2.826,83
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Ayten Ertekin Büyükçekmece’deki Toskana Ultra Lüks Villanın Kaçak Kısımlarını Göstermelik Yıkıyor….!

Büyükçekmece’de Kaçak Villa Yapıları Yıkılıyor
Ayten Ertekin Büyükçekmece’deki Toskana Ultra Lüks Villanın Kaçak Kısımlarını Göstermelik Yıkıyor….!
REKLAM ALANI
13.09.2024 17:03
19
A+
A-
Büyükçekmece’de bulunan ultra lüks bir villada kaçak yapılaşma nedeniyle yıkım süreci başladı. Evin sahibi olan KDM İnşaat yetkilisi ve inşaat mühendisi İsmet Ertekin, 30 Ekim 2023 tarihinde mülkün tapusunu eşi Ayten Ertekin üzerine geçirdi. Ancak, evdeki kaçak yapıların ihbar edilmesiyle birlikte, Büyükçekmece İmar Müdürlüğü harekete geçti ve 3194 sayılı İmar Kanunu kapsamında yasal işlemler başlatıldı. 2 Ocak 2024 ve 13 Mart 2024 tarihlerinde düzenlenen Yapı Tatil Tutanağı ile kaçak yapılar kayıt altına alındı.

Kaçak Yapılar Yıkılıyor

Villanın havuz kenarındaki 24 metrekarelik kiler/sığınak alanı başta olmak üzere, çeşitli kaçak yapılar, sahipleri tarafından gösterişli bir yıkım süreci ile ortadan kaldırılıyor. Bu yıkımlar, havadan çekilen görüntülerle de belgelenmiş durumda. Villanın toplamda 580 metrekareye ulaşan kapalı alanı içinde, kaçak yapıların varlığı ciddi bir sorun teşkil ediyordu. Yasal Süreç ve Belediyenin Müdahalesi Büyükçekmece Belediyesi, Ertekin ailesine kaçak yapıların 15 gün içerisinde yıkılması gerektiğini bildirdi. Eğer bu süre içerisinde yıkım işlemi tamamlanmazsa, İstanbul Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü’nün müdahalede bulunacağı duyuruldu. Yıkım sürecinin nasıl sonuçlanacağı, yerel makamlar ve ilgili kurumlar tarafından yakından takip ediliyor.
REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.