enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0730
EURO
38,0869
ALTIN
2.834,88
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Baba Güran serbest kaldıktan sonra ilk kez konuştu: Nevzat Bahtiyar her akşam namazda yanımdaydı

Baba Güran serbest kaldıktan sonra ilk kez konuştu: Nevzat Bahtiyar her akşam namazda yanımdaydı
REKLAM ALANI
13.09.2024 15:52
5
A+
A-

Baba Arif Güran’ın Serbest Kalmasından Sonraki Açıklamaları

“İşin başından beri devlet bu soruşturmada olağanüstü bir çaba sarf etti. Benim en büyük dileğim kızımın sağ bulunmasıydı. Ölümü ve ardından mezarının olması, tabii ki devletimizin çabaları sayesinde oldu. Soruşturmada gizlilik kararı var. Allah’ın izniyle suçlu kim olursa olsun devlet ortaya çıkaracak. Süreç yavaş yavaş ilerleyecek.

İlk ifademden beri aynı şeyi söylüyorum. Bu yalan haberler, dedikodular ve kızımın fotoğraflarının çekilip çıkar amaçlı kullanılması beni derinden üzüyor. Bunları yapanların vicdanları sızlamalı.

Jandarmamıza teşekkürlerimi sunuyorum. Gözaltında değildim, misafirdim. Her soruşturmada olduğu gibi, devletin her an herkesi gözaltına alabileceğini unutmamak gerek. Köyün tamamı bile gözaltına alınabilir. Ben devletimizin bu işi çözeceğine ve kızımın kanını yerde bırakmayacağına inanıyorum. Şüphelendiğim biri olsa bile bunu Jandarma’ya bildirmekten çekinmezdim.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Şu anda ben de herkes gibi gelişmeleri bekliyorum. Çok yorgunum. Lütfen ailemle ilgili spekülasyonlara mahal vermeyin. Devletin açıklamaları referans alınmalı.

Oğlum Enes bir kez gözaltına alınıp bırakıldı. Tekrar gözaltına alınması veya bırakılması kararı savcılığın vereceği bir konudur.

Nevzat Bahtiyar ile İlgili Soru:

Bu kişi her akşam camiye gelip benim yanımda oturuyordu. İnsanların gerçek yüzünü görmek zor olabiliyor. Devletin açıklamalarına inanıyorum.

Bu kişinin tutarsız ifadeleri var. Devlet bu durumu aydınlatacaktır. Köyümüz küçük, farklı soyadlarla yaşayan birkaç aile var. Eğer bilseydim kesinlikle söylerdim. Savcılarımızın çabalarına güveniyorum.

Türk halkına minnettarım. Kızıma sahip çıktılar. Ben sabah geldiğimde kızımın mezarındaydım. Sosyal medyada dolanan yalan ve küfürler çok ayıp. Türkiye Cumhuriyeti her şeyi ortaya çıkaracak.

Medyaya karşı hiçbir olumsuz duygum yok. Kızım için buraya gelen tüm basın mensuplarına teşekkür ediyorum. Devlet kızımın katilini bulacaktır ve ben buna inanıyorum.

Türk milleti gerçekten benim kızımı kendi kızları gibi gördü.”

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.