enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0730
EURO
38,0869
ALTIN
2.834,88
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Montella’nın hedefi Avusturya’yı yenip Berlin’e geçmek!

Montella’nın hedefi Avusturya’yı yenip Berlin’e geçmek!
REKLAM ALANI
30.06.2024 10:01
1
A+
A-

Yenilenmiş Morallerle Avusturya Karşılaşmasına

Sevindirici haberler şu ki; İtalyan teknik direktör Vincenzo Montella gülümsüyor. Dün, Montella’nın kırgınlıklar yaşadığını yazmıştım. Eleştiriler değildi ama hakarete varan, akıl almaz suçlamalar Montella’yı üzmüştü. Avusturya maçının ilk antrenmanına giderken kafamda soru işaretleri vardı. Ancak bir araya geldiğimiz Montella bizi çok sıcak karşıladı, Türkçe selamladı. Gruptan iki galibiyetle çıkmak onun üzerindeki baskıyı da alıp götürmüştü. Kısacası, artık her şey geride kaldı, geçmişe sünger çekildi. Takım gibi onun da tüm odak noktası artık Avusturya maçı. Çok güçlü bir rakibe karşı oynayacağımızın farkında.

Sonraki Adım: Avusturya

Peki Montella ne söyledi? Göreve gelirken kısa vadede iki önemli hedef belirlediklerini belirten İtalyan hoca, "Gruptan lider olarak çıkarak EURO 2024’e katılmayı başardık. Bu daha önce yapılmamış tarihi bir başarı oldu. İkinci önemli hedef gruptan çıkmaktı. İki galibiyetle bunu da başardık. Bu iki hedefi başardığımız için çok mutluyum. Buraya gelmeden önce büyük hedeflere küçük adımlarla gitmemiz gerektiğini söylemiştim. Yine aynı şeyi söylüyorum. Yeni adım Avusturya maçı. Tek düşüncemiz buradan Berlin’e geçmek," diye konuştu.

Takımına Güveniyor

Montella, kamptaki aile ortamının kendisini çok mutlu ettiğini de vurguladı: "Geldiğinizde siz de görüyorsunuz, burada gerçek bir aile ortamı var. Herkes takımın başarısını en ön planda tutuyor. Şimdi grup aşamasındaki oyunumuzun üzerine çıkmalıyız. Rakibimiz çok zorlu maçlar oynayarak buraya geldi. Oyuncularıma güveniyorum. Bunu başarabilecek gücümüz var. Türk halkının bize olan olağanüstü desteği için de ayrıca teşekkür ediyorum."

Kapalı Kapılar Arkasında

Milli takımımızın kamp merkezi Hannover yakınlarındaki Barsinghausen kasabası. Şampiyonanın başından sonuna kadar Ay-Yıldızlılar, burada bulunan Sporthotel Fuchsbachtal’da konaklayacak. Olağanüstü bir kamp merkezi. Maçların oynanacağı şehirlere uçakla gidip dönülüyor. Neden karayolu tercih edilmiyor diye sorabilirsiniz. Onun da sebebi güvenlik endişesi. Almanya’da maalesef terör örgütü uzantıları bulunuyor. Bu yüzden de milli takım en üst düzeyde korunuyor. Özel güvenlik ekibine Türkiye’den gelen özel harekatçılar da eşlik ediyor. Yani Barsinghausen’de kuş uçurtulmuyor. Buradaki basın merkezi ve çalışma olanakları da Şampiyonlar Ligi ayarında. TFF ekibi biz basın mensuplarının rahat çalışabilmesi için tüm imkanlarını seferber ediyor.

YAZI ARASI REKLAM ALANI
REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.