enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0730
EURO
38,0869
ALTIN
2.834,88
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

30 YILDIR HAYATIN İÇİNDE! RADYO D 30 YAŞINDA

30 YILDIR HAYATIN İÇİNDE! RADYO D 30 YAŞINDA
REKLAM ALANI
12.09.2024 17:05
4
A+
A-

Demirören Medya TV Grup Başkanı Yancı: Türkiye’de Radyonun Bir Numarası Radyo D

Demirören Medya TV Grup Başkanı Murat Yancı, “Türkiye’de radyo varsa, bunun bir numarası Radyo D’dir” dedi.

Türkiye’nin en sevilen radyosu Radyo D, 30. yaşına bastı. Güncel haberleriyle öne çıkan ve 1994’ten beri Türkçe müziğin markası haline gelen Radyo D’nin yıldönümü, düzenlenen bir törenle kutlandı.

Gurur ve Mutluluk

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Törende konuşan Demirören Medya TV Grup Başkanı Murat Yancı, “Bu ekibe baktığımda büyük bir gurur ve mutluluk duyuyorum. Radyo D’yi her geçen gün daha da yükseklere taşıyorlar. Başarılarının devamını dilerim. Bu ekibin daha iyi işler başaracağına inanıyorum. Türkiye’de radyo varsa, bunun bir numarası Radyo D” ifadelerini kullandı.

Her Gün Kendimizi Yeniliyoruz

Radyo D Genel Müdürü Fatih Uslu, radyonun 1994 yılında kurulduğunu hatırlatarak “2024’te 30 yaşına gireceğiz. Nasıl geçti anlamadık. 30 yıl boyunca bu frekanstan dinleyicilerle buluştuk ve her gün kendimizi yeniliyoruz” dedi.

Müziğin Eğlenceli Frekansı

Radyo programcılarından Aygül Aydın, 30 yıllık bir markada radyocu olmanın gurur verici olduğunu belirtirken, Çağlar Demirel “Müziğin eğlenceli frekansını, gücümüz yettiğince tüm Türkiye’yle ve bizi internet ve mobil uygulamalardan dinleyenlerle paylaşmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Çocukluk Aşkım

Radyocu İrfan Aslanhan ise Radyo D’yi “Çocukluk aşkım” sözleriyle tanımlayarak, çocukken dinlediği ustaların ardından radyo stüdyosunun havasını solumaya başlamış ve vazgeçememiş olduğunu anlattı.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.