enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0137
EURO
38,0407
ALTIN
2.829,67
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Doğum gününde 5 milyon dolar kazandı

Doğum gününde 5 milyon dolar kazandı
REKLAM ALANI
29.06.2024 19:46
2
A+
A-

Pennsylvania’da Piyangodan 5 Milyon Dolar Kazandı

ABD’nin Pennsylvania eyaletinde yaşayan 75 yaşındaki Donna Osborne, piyango şansını denemeye karar verdi ve hayatı sonsuza dek değiştirecek bir deneyim yaşadı. Kızıyla birlikte bir havalimanında bulunan Osborne, uçuşunun rötar yapması üzerine evine uğramaya karar verdi. Eve giderken bir marketin önünden geçerken aklına piyango bileti almak geldi.

Osborne, daha önce hiç gitmediği bu marketten bir piyango bileti satın aldı. Şans eseri, bu bilet Osborne’un 5 milyon dolarlık ikramiyeyi kazanmasını sağlayacaktı. Osborne, 5 Mayıs 2023’te doğum gününde piyango çekilişini izlerken bilet numaralarının kendi bilet numaralarıyla eşleştiğini gördü.

Osborne, kazandığı parayı ilk başta inanamayarak piyango biletiyle markete döndü ve görevlilerden biletini kontrol etmelerini istedi. Yetkililer biletini kontrol ettikten sonra Osborne’un gerçekten 5 milyon dolar kazandığını doğruladılar. Ancak Osborne, bu haberi kızına anlatmakta zorlandı ve kızı ilk başta buna inanmadı.

Osborne, henüz ikramiye parasıyla ne yapacağına karar vermediğini, ancak bir kısmını yatırıma ayıracağını söyledi. Ayrıca uzun zamandır hayalini kurduğu Alaska’ya taşınma planları yaptığını da ekledi. Osborne, kazandığı parayla hayatını daha konforlu hale getirmeyi ve hayallerini gerçekleştirmeyi planlıyor.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Osborne’un piyango kazanma hikayesi, şansın hayatı bir anda değiştirebileceğinin bir kanıtı olarak karşımıza çıkıyor. Osborne’un azmi ve hayattan zevk alma isteği, onu piyango şansının favorisi haline getirdi.

Pennsylvania Piyango yetkilileri, Osborne’un kazanmasını kutlarken, piyango oynayan herkese sorumlu bir şekilde oynamaları konusunda uyarıda bulundu. Piyango, insanların hayallerini gerçekleştirmelerine yardımcı olabilecek eğlenceli bir yol olsa da, kumar bağımlılığı ciddi bir sorundur.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.