enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0169
EURO
38,0176
ALTIN
2.827,23
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Xbox’a gelmemesinin arkasından Sony çıktı

Xbox’a gelmemesinin arkasından Sony çıktı
REKLAM ALANI
07.09.2024 12:31
5
A+
A-

Başlık: Black Myth: Wukong’un Xbox’a Gelişi Sony’nin Müdahalesi Altında

Sadece üç günde 10 milyon kopya satan Black Myth: Wukong, Elden Ring ve Hogwarts Legacy gibi oyunların bile kıskandığı bir başarı elde etti. Ancak Xbox kullanıcıları bu maceraya dahil olamadı çünkü oyun ilk başta yalnızca PlayStation 5 ve PC’ye özel olarak yayınlandı.

Xbox’ın Bekleyişinin Sebebi

Yakın zamanda edinilen bilgilere göre, Xbox’taki gecikmenin sebebi teknik aksaklıklar değilmiş. Aksine, Black Myth: Wukong ve Sony arasında yapılan bir anlaşma, oyunun ilk etapta Xbox’a gelmesini engelledi.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Anlaşmanın Detayları

IGN ve Forbes gibi güvenilir kaynaklardan elde edilen bilgilere göre, GameScience ve Sony arasındaki sözleşme, Black Myth: Wukong’un bir süreliğine PlayStation’a özel olmasını gerektiriyor. Xbox’a ise belli bir süre geçtikten sonra gelecek.

Xbox’ın Tepkisi

Xbox, bu iddialar hakkında resmi bir açıklama yapmazken, Wukong’un er ya da geç Xbox’a geleceğinin altını çizdi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.