enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0495
EURO
38,0803
ALTIN
2.835,23
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

İsviçre-İtalya maçı canlı yayın (EURO 2024 Son 16 Turu)

İsviçre-İtalya maçı canlı yayın (EURO 2024 Son 16 Turu)
REKLAM ALANI
29.06.2024 18:53
1
A+
A-

İsviçre ve İtalya Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Çarpışıyor

Almanya’nın başkenti Berlin’in Olimpiyat Stadı’nda, İsviçre ve İtalya, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nın Son 16 Turu’nda karşı karşıya gelecek. Polonyalı hakem Szymon Marciniak’ın yöneteceği maç, kıyasıya bir mücadeleye sahne olacak.

Kazanan taraf, çeyrek finalde İngiltere ve Slovakya maçının galibiyle eşleşerek şampiyonanın ilk sekiz takımından biri olma şansını elde edecek.

İtalya, son 31 yıldır İsviçre’ye karşı yenilgi almamış durumda ve iki takım arasındaki son altı karşılaşmanın beşi beraberlikle sonuçlandı. İsviçre’nin son galibiyeti, 1993’te oynanan 1994 FIFA Dünya Kupası elemelerindeki 1-0’lık skorla geldi.

İsviçre, güçlü savunmasıyla tanınırken, Napoli’nin yıldızı Victor Osimhen liderliğindeki İtalyan hücumu, turnuvanın en tehlikelilerinden biri olarak görülüyor. Granit Xhaka ve Xherdan Shaqiri ise İsviçre’nin Frank Ribery’nin yokluğunda kilit oyuncuları olacak.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

İtalya, Roberto Mancini’nin teknik direktörlüğünde son yıllarda önemli bir gelişim gösterdi ve iki önceki Avrupa Şampiyonası’nda finale kadar yükseldi. Ancak İsviçre, 2020 Avrupa Şampiyonası’nda çeyrek finale kadar çıkarak göz kamaştırdı ve İtalya karşısında da sürpriz yapabilecek güce sahip.

Maç, her iki takım için de büyük bir öneme sahip ve her iki tarafın da galibiyet için elinden geleni yapması bekleniyor. Maçın sonucunu belirleyecek olan faktörler arasında, hücum hattının etkililiği, savunmanın sağlamlığı ve hakemin kararları olacak.

İsviçre ve İtalya arasındaki bu heyecan verici karşılaşmanın sonucunu zaman gösterecek. Avrupa futbolunun devleri arasındaki bu mücadele, EURO 2024’ün en önemli maçlarından biri olarak tarihe geçecek.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.