enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0137
EURO
38,0407
ALTIN
2.829,67
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

CUPRA Formentor yenilendi,Ağustos’ta  geliyor

CUPRA Formentor yenilendi,Ağustos’ta  geliyor
REKLAM ALANI
29.06.2024 16:24
3
A+
A-
 

Yeni CUPRA Formentor: Daha Fazla Performans, Lüks ve Sürdürülebilirlik

CUPRA Formentor’un yenilenmiş versiyonu, optimize edilmiş bir iç mekan, yeni bir benzinli motor ve üstün performans özellikleriyle karşımızda.

Yeniden Tasarlanan İç Mekan

Formentor’un iç mekanı, sürücü odaklı bir kokpit tasarımına ve yüksek kaliteli malzemelerine sahip. Dijital gösterge paneli, gelişmiş bir HMI (insan-makine arayüzü) ile birlikte daha büyük ve daha sezgisel bir bilgi-eğlence sistemi sunuyor. Sürdürülebilirlik vurgusu, geri dönüştürülmüş mikrofiber koltuk döşemeleri ve çevre dostu deri ile kendini gösteriyor.

Güçlü Performans

Yeni Formentor, 333PS (245kW) güç üreten tork dağıtıcı teknolojisine sahip yeni bir benzinli motorla güçlendiriliyor. Bu motor, isteğe bağlı Akebono frenler ve Akrapovič egzoz sistemiyle destekleniyor.

Hibrit Güç

Hibrit seçenekler arasında, 272PS (200kW) güç üreten ve 100 km’den fazla tamamen elektrikli menzil sunan yeni nesil plug-in hibrit (eHybrid) motor yer alıyor. Hızlı şarj özelliği, daha kısa şarj sürelerine olanak tanıyor.

Geliştirilmiş Araç Dinamikleri

Formentor’un şasi ve motor yerleşimi, sportif sürüş deneyimini geliştirmek için optimize edildi. Bu iyileştirmeler, benzersiz bir araç dinamikleri deneyimi sunuyor.

En Çok Satan Kompakt CUV

Formentor, Avrupa’nın en çok satan kompakt CUV’u olarak konumunu pekiştiriyor. Türkiye’de de bugüne kadar yaklaşık 14 bin adet satan Formentor, yenilenen versiyonuyla daha da popüler hale gelmeye aday.

Geniş Motor Seçenekleri

Yenilenen CUPRA Formentor, Türkiye’de benzinli, hafif hibrit ve plug-in hibrit motor seçenekleriyle sunulacak. Bu seçenekler, farklı sürücü ihtiyaçlarına hitap ediyor.
REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.