enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9959
EURO
38,0437
ALTIN
2.829,16
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

BEŞİKTAŞ HABERLERİ: Beşiktaş’ta yeni Portekiz Çetesi dönemi başlıyor!

BEŞİKTAŞ HABERLERİ: Beşiktaş’ta yeni Portekiz Çetesi dönemi başlıyor!
REKLAM ALANI
04.09.2024 10:07
3
A+
A-

Joao Mario Beşiktaş’ta

Beşiktaş, uzun süren görüşmelerin ardından Benfica’dan Joao Mario’yu kiraladı. Zorunlu satın alma opsiyonu bulunan anlaşma uyarınca, Mario üç yıllık sözleşme imzaladı.

Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, çok yönlü oyuncusuyla birçok pozisyonu güçlendirdi. Mario, kariyerinde çoğunlukla orta sahada oynadı, ancak sekiz farklı pozisyonda görev alarak yeteneklerini kanıtladı.

Kulüp, Mario için iki milyon avro ödeme yaptı. Kiralama süresinin sonunda, bonservisi zorunlu olarak üç milyon avro karşılığında alınacak. Mario, Sporting, Inter ve West Ham United gibi önemli kulüplerde forma giydi.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Portekizli Transfere 10. İsim

Mario, Beşiktaş tarihinin 10. Portekizli oyuncusu oldu. Onun önünde Rafa Silva, Gedson Fernandes ve Pepe gibi isimler bulunuyor.

Kanatta Başarılı Performans

Mario, kariyerinde kanatta 131 maçta oynadı ve 68 gole (37 gol, 31 asist) katkıda bulundu.

Rafa Silva Etkisi

Mario’nun transferinde Rafa Silva’nın büyük katkısı oldu. İkili, Benfica’da üç sezon birlikte oynadı ve Silva, Mario’yu Beşiktaş’a ikna etmede önemli bir rol üstlendi.

İkili Gol Yollarında Verimli

Son iki sezonda Mario, 32 gol ve 19 asist üretirken, Silva da aynı dönemde 36 gol ve 29 asist kaydetti. İkili toplamda 68 gol ve 48 asist üretti.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.