enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0169
EURO
38,0176
ALTIN
2.827,23
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Yalan’da gizli tanık ortaya çıktı

Yalan’da gizli tanık ortaya çıktı
REKLAM ALANI
03.09.2024 12:25
6
A+
A-

Gizli Tanığın Şaşırtıcı Kimliği

Son bölümde Melike, eşinin öldürüldüğü gece orada bulunan gizli tanığın Sevda olduğunu öğrendi ve şok geçirdi. Sevda’nın cinayetle ilgili hatırladığı bir detayı Savcı Yaman’la paylaşmasının ardından Kadir karakola çağrıldı.

Hülya’nın Kötü Planı

Kanal D’nin “Yalan” dizisinin yeni bölümünde Berrin, Melike ile Duru’nun arasını bozmak için Hülya’yla birlikte kurduğu tuzağı uygulamaya koydu. Kadir, Melike’ye yeni evlerine taşınmasında yardım ederken Cengiz, Seher’in zihnini karıştıracak şekilde yalan bilgiler verdi. Kadir ile Melike’nin ayrı bir eve taşındığını düşünen Seher, Melike’yi öldürmeye yeltendi. Zehra, Kadir’in Melike’ye duyduğu endişeyi fark edince, “Sen ona aşıksın” dedi.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Açılış Günü Kabusa Dönüştü

Berrin ve Hülya, Melike’nin atölyesinin açılışını sabote ederek günü bir felakete dönüştürdü. Eşinin katilini arayan Melike, cinayet mahallinde bulunan gizli tanığın Sevda olduğunu öğrendi. Sevda’nın cinayet günüyle ilgili hatırladığı bir detay üzerine Savcı Yaman harekete geçti ve Kadir ifade vermek üzere karakola çağrıldı.

Yönetmen ve Senarist Bilgileri

Dizinin yönetmenliğini Ersoy Güler üstlenirken, senaryosunu Leyla Uslu Öter kaleme alıyor. Dizinin yapımcılığını Süreç Film üstleniyor ve Ali Gündoğdu ile İnci Gündoğdu yapımcılığını yürütüyor.

Oyuncu Kadrosu

“Yalan” dizisinin oyuncu kadrosunda Aslıhan Güner, Feyyaz Duman, Eylül Tumbar, Yeşim Ceren Bozoğlu, Özge Borak, Emir Benderlioğlu, Serra Pirinç, Atakan Hoşgören, Renan Bilek, Kubilay Tunçer ve Zeynep Eronat gibi başarılı isimler yer alıyor.

“Yalan” dizisi, heyecan dolu yeni bölümleriyle yaz boyunca her pazartesi Kanal D ekranlarında olacak.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.