enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0137
EURO
38,0407
ALTIN
2.829,67
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Narin’in amcası tutuklandı! KAYIP NARİN İLE İLGİLİ ÖNEMLİ GELİŞME! 8 yaşındaki Narin bulundu mu?

Narin’in amcası tutuklandı! KAYIP NARİN İLE İLGİLİ ÖNEMLİ GELİŞME! 8 yaşındaki Narin bulundu mu?
REKLAM ALANI
02.09.2024 18:12
5
A+
A-

Kayıp Narin’in Annesi ve Babasının Yürekleri Dağlayan Açıklamaları

Sevgili Narin’in annesi ve babası, kızlarını bulma ümitlerini hiç kaybetmediklerini dile getirerek yürekleri dağlayan açıklamalarda bulundu. Gözyaşlarına hakim olamayan anne ve baba, sözlerini şöyle tamamladı:

Narinin Annesi: Sevgili Narin’im, seni çok özledik. Lütfen sağ salim evine dön. Nerede olursan ol, biz seni bulacağız.

Narinin Babası: Narin’im, benim küçük meleğim. Üç gündür seni arıyoruz. Susuz ve açsın olmalısın. Lütfen dayan, yakında geleceğiz.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Arama Çalışmaları Genişliyor

Jandarma, AFAD ve gönüllülerden oluşan ekipler, Narin’i bulmak için geniş çaplı aramalar düzenliyor. Kur’an kursundan evine giden yolda son görüldüğü yer de dahil olmak üzere 10 bin dönümden fazla alan tarandı.

Narinin Son Görüntüleri Ortaya Çıktı

Okul kamerasından alınan görüntüler, Narin’in 15.15’te 4 arkadaşıyla yürüdüğünü ve ardından evine doğru yöneldiğini gösterdi. Polis, Narin’in kaybolduğu saatlerde yoldan geçen yaklaşık 150 araçtaki kişileri sorguladı.

Kayalıklar Üzerinde Kan Lekeleri

Arama çalışmalarının dördüncü gününde, Narin’in evine yaklaşık 20 metre uzaklıktaki bir kayalıkta kan lekeleri görüldü. Bölgeyi çevreleyen jandarma, delilleri incelemek üzere topladı.

Arama Çalışmaları Sürdüyor

Arama çalışmaları sürerken, polisin 11 bin dönümden fazla alan taradığı ve 130 kişinin ifadesine başvurduğu öğrenildi. 7 iz takip köpeği de kayıp kızın izini sürmek için kullanılıyor.

Narinin Ailesi Ümitli

Narin’in ailesi, güvenlik güçlerinin çalışmalarına güvendiklerini ve kızlarını sağ salim bulacaklarına inandıklarını belirtti. Anne ve baba, tüm Türkiye’den gelen destek mesajları için minnettarlıklarını ifade etti.

Adalet Bakanı’ndan Açıklama

Adalet Bakanı, Narin’in kaybıyla ilgili soruşturmanın çok yönlü bir şekilde devam ettiğini belirtti. Şu ana kadar bir kişinin gözaltına alındığı belirtilirken, bakan, olayın en kısa sürede aydınlatılması için titizlikle çalışıldığını vurguladı.

Ağabeyin Kolunda Isırık İzleri

Öte yandan, Narin’in ağabeyi, gözaltındayken kolunda ısırık izleri tespit edildi. İstanbul Adli Tıp Kurumu’na sevk edilen ağabeyin, ısırık izlerinin Narin’e ait olup olmadığı konusunda inceleme başlatıldı. Ağabey, incelemenin ardından serbest bırakıldı.

Amca Tutuklandı

Arama çalışmaları sürerken, Narin’in amcası çıkarıldığı mahkemece “kasten öldürme” ve “kişiyi hürriyetinden yoksun kılma” suçlarıyla tutuklandı. Amcanın aracından alınan DNA örneklerinin, Narin’in kıyafetlerindeki DNA örnekleriyle eşleştiği belirtildi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.