enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0730
EURO
38,0869
ALTIN
2.834,88
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Arka Sokaklar ateş ediyor! Bu sezon aksiyon sahneleri çok konuşulacak

Arka Sokaklar ateş ediyor! Bu sezon aksiyon sahneleri çok konuşulacak
REKLAM ALANI
01.09.2024 16:48
2
A+
A-

Arka Sokaklar Yeni Sezonda Nefesleri Kesecek

Arka Sokaklar’ın yeni sezonunu merakla bekleyen izleyiciler için yeni bir tanıtım filmi yayınlandı. Aksiyon dolu sahneleri ve hızlı kamera teknikleriyle öne çıkan fragman, birçok yeniliğin sinyalini veriyor.

Özel Tanıtım Filmi

Arka Sokaklar’ın ikinci tanıtım filmi, İstanbul Kartal’da çekildi. Hareketli sahneleri ile ilgi çeken filmin çekimlerinde özel kameralar ve efektler kullanıldı. Yüksek hızlı ve kaliteli kamera tekniklerine yer verilen fragman, yayınlandığı andan itibaren sosyal medyada büyük ilgi gördü. Kullanıcılar, “Tarihin en iyi sezonu geliyor” yorumlarında hemfikir olurken, “19. sezon bomba gibi olacak” değerlendirmelerinde bulundu.

Ekip Tamam, Başlıyoruz

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Arka Sokaklar’ın yayınlanan tanıtım filminde yenilenen oyuncu kadrosu da görücüye çıktı. Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Oya Okar, Ozan Çobanoğlu, Ebru Cündübeyoğlu, Özlem Çınar ve Burak Satıbol gibi isimler boy gösterdi. “Arka Sokaklar, yeni sezonu ile yakında Kanal D’de” sloganıyla kapanış yapan fragmanın sonunda dizinin yeni logosu yer aldı.

İzleyiciyi Şaşırtmaya Hazır

Türker İnanoğlu’nun imzasını taşıyan, D Media’nın yapımcılığını üstlendiği Arka Sokaklar’ın yönetmenliği Baran Özçaylan tarafından üstleniyor. Başarılı rejisör Orhan Oğuz’dan bayrağı devralan Özçaylan, tıpkı tanıtım filmlerinde olduğu gibi yeni bölümlerde de izleyiciyi şaşırtmayı planlıyor.

Arka Sokaklar, yeni sezonda da cuma akşamları Kanal D ekranlarında olacak.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.