enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0169
EURO
38,0176
ALTIN
2.827,23
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

BEŞİKTAŞ HABERLERİ: Kartal küllerinden doğdu ve ayağa kalktı

BEŞİKTAŞ HABERLERİ: Kartal küllerinden doğdu ve ayağa kalktı
REKLAM ALANI
31.08.2024 10:21
4
A+
A-

Beşiktaş Yeniden Doğuşunun Şifreleri

Beşiktaş, zorlu 2023-24 sezonunun ardından büyük bir değişim geçirdi. Lugano’ya karşı 5-1’lik galibiyet, Avrupa Ligi biletini garantilemenin yanı sıra takımın sergilediği futbol ve uyumla da dikkat çekti. İşte Kartal’ın ayağa kalkışının ardındaki sırlar:

Kupa Morali

Sezonu ligin çok gerisinde bitiren Beşiktaş, Türkiye Kupası’nı kazanarak teselli buldu. Bu başarı, gelecek için umutlandırdı.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Van Bronckhorst’un Dönüşü

Beşiktaş, Giovanni van Bronckhorst’u daha önce kadrosuna katmak istedi ancak yardımcı antrenörüyle birlikte gelmek istemedi. Sezon sonunda yeniden deneme yapıldı ve Van Bronckhorst’un gelişiyle arzu edilen birlik sağlandı.

Ana Omurganın Sağlamlaştırılması

Beşiktaş, yeni sezon için eksiklerini belirleyerek öncelikle Paulista, Rafa Silva ve Immobile gibi isimleri transfer ederek iskeletini güçlendirdi. Ayrıca Emirhan Topçu, Can Keleş ve Felix Uduokhai gibi transferlerle kadro zenginleştirildi.

Eski Oyuncuların Motivasyonu

Teknik ekip, geçen sezon performansların beklentilerin altında kalmasına rağmen oyuncuların kalitesinin iyi olduğunu düşündü. Beklentilerin olduğu oyuncularla görüşülerek “Geçen sezonu unutun” mesajı verildi ve iletişimle motivasyonları yüksek tutuldu.

Rafa Silva Etkisi

Rafa Silva, Beşiktaş’ın seviyesini yükseltti. Gedson ve Rashica gibi oyuncular üzerinde de olumlu bir etki yarattı. Hücumdaki iki asistini gole çevirirken, Rashica’nın iki asistini de değerlendirdi.

Havai Hücumlar

Beşiktaş, bu sezon oynadığı beş resmi maçta 19 gol atarak 3,8 ortalama yakaladı. Geçen sezon hücumda etkisiz olan siyah-beyazlılarda dokuz farklı oyuncu ağları buldu.

Immobile’nin Kalitesi

İtalyan golcü klasını gösterdi. Beş maçta altı gole imza attı. Rafa Silva’nın ardından skor katkısı sağlayan ikinci isim oldu.

Ümraniye’de Huzur

Geçen sezon huzursuzlukların olduğu Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde şimdi herkesin yüzü gülüyor. Futbolcular idmanlara zevkle giderken, tesis çalışanları güzel ve samimi bir iletişim ortamından bahsediyor.

Rafa Silva: Takımın Doğal Lideri

Rafa Silva, performansıyla hücumda Beşiktaş’ın sırtladı ve doğal lider oldu. Beş maçta skora katkı yaparak Kartal’ın dinamosu oldu.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.