enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0137
EURO
38,0407
ALTIN
2.829,67
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Jose Mourinho’dan Galatasaray’a olay sözler! “Türkiye’de sadece…”

Jose Mourinho’dan Galatasaray’a olay sözler! “Türkiye’de sadece…”
REKLAM ALANI
31.08.2024 00:23
7
A+
A-

Mourinho’nun Zafer Bayramı Kutlaması ve Maç Açıklamaları

“Öncelikle 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı tüm Türk halkına kutlarım. Bugün galibiyeti hak ettik. Ancak ikinci yarının ilk 15-20 dakikasındaki performansımızdan memnun değilim.

Rakibin oyun tarzını iyi analiz etmiştik ve ilk yarıda baskı kurarak üstünlük sağladık. Ama maçın ikinci yarısında biraz geriye çekildik ve rakibe fırsat verdik. Ancak ikinci golü bulduktan sonra maçı rahat bir şekilde bitirdik.

Takımımız taktiksel olarak gelişti. Farklı oyun planlarını uygulama becerimiz arttı. Başakşehir maçında rakibe karşı uyguladığımız baskıyı maç boyunca sürdüremedik. Savunmamızda risk aldık ve ilk yarıda daha fazla gol atabilirdik.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Transferler hakkında bilgim yok. Başkan ve yöneticiler, benim maçlara odaklanmamı istiyor. Maçtan sonra transferle ilgili bilgi verecekler. İyi bir takımım ve kadrom var.

Hakem çok iyi bir karaktere sahipti. Doğru kararlar verdi ve oyunun kontrolünü sağladı. Sarı kartlarda doğruydu.

Türkiye’de sadece Galatasaray kart görmüyor. Uzun sezonlarda sakatlıklar ve kart cezaları olur. Umarım bu sezon 50’den fazla maç oynarız.”

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.