enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0495
EURO
38,0803
ALTIN
2.835,23
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst: Rakibe 2 gol hediye ettik

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst: Rakibe 2 gol hediye ettik
REKLAM ALANI
23.08.2024 00:52
3
A+
A-

Beşiktaş Teknik Direktörü Van Bronckhorst: Lugano’ya 2 Gol Hediye Ettik

Beşiktaş, Avrupa Ligi play-off turunun ilk maçında Lugano ile deplasmanda 3-3 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan siyah-beyazlıların teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst, ikinci yarıda rakiplerine iki gol hediye ettiklerini ifade etti.

Bronckhorst, “Deplasmanda aldığımız beraberliği iyi bir sonuç olarak görüyorum. Maç zor geçti. İlk golü atmamıza rağmen rakip 1-1’i buldu. 3-1’den sonra daha saldırgan oynamamız gerekiyordu. Ancak rakibimize iki gol hediye ettik. Savunmada daha iyi olmamız lazımdı. İstanbul’a iyi bir skorla dönüyoruz. Önümüzdeki hafta daha iyi olmalıyız. Bu zeminde istediğimiz oyunu oynayamadık. Oynaması zor bir zemin. Oyuncularıma kolay oynamamız gerektiğini söyledim. Her iki yarıda da top kayıpları yaptık. Bu maçtan çıkaracağımız olumlu şeyler var. Maçı analiz edip evimizdeki maça iyi hazırlanmak istiyoruz” dedi.

Lugano’nun saygıyı hak eden bir takım olduğunun altını çizen Hollandalı teknik adam, “Rakibimizi iyi analiz ettik. Maçlarını izledik. İyi bir takım. Oynadıkları her takıma zorluk çıkarıyorlar. Fenerbahçe’ye de 1 farkla kaybettiler. Maçta da gördük. Bu zeminde oynamak kolay değil. Deplasmanda 3 gol attık ancak yediğimiz son 2 gol çok basit oldu. Evimizde durum farklı olacak. Haftaya lige kalma mücadelesinde taraftarlarımız bize destek verecek” diye konuştu.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Maçta iki gol atan Gedson Fernandes’e de değinen Van Bronckhorst, “Bu maçta orta sahada üç oyuncu oynatmak istedim. Orta sahayı kontrol etmek önemliydi. Rakip fazla oyuncuyla orta sahaya çıkıyordu. Daha iyi olabilirdik. Gedson hücumda enerjik oynadı. Bu koşuları yapmasını her zaman istemişimdir. İki gol attı ancak üç gol de atabilirdi. Çalışmamız iyiydi” şeklinde görüşlerini aktardı.

Zeminle ilgili de konuşan siyah-beyazlı çalıştırıcı, “Sentetik zeminde oynama konusunda onları anlayabiliyorum. Belki maliyet ve hava şartları nedeniyle tercih ediliyor. Ancak ben çimi tercih ederim. Bu şartlara uyum sağlamamız gerekiyordu. Skoru bu nedenle iyi buluyorum. Daha iyi de daha kötü de olabilirdi. Evimizde çim zeminde oynayacağız. Türkiye’de sentetik zemin yok. Rakibin burada oynama kararına saygı duyuyorum” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.