enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0202
EURO
38,0463
ALTIN
2.831,33
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

9. Kısa’dan Hisse Kısa Film Festivali başvuruları devam ediyor

9. Kısa’dan Hisse Kısa Film Festivali başvuruları devam ediyor
REKLAM ALANI
19.08.2024 16:22
4
A+
A-

Kısa’dan Hisse Kısa Film Festivali’ne Başvurular Devam Ediyor

“Başka Bi’ Festival” sloganıyla yola çıkan Kısa’dan Hisse Kısa Film Festivali, 9. kez sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Uluslararası platform filmfreeway.com üzerinden başvuruları devam eden festival, geniş bir kısa film yelpazesini programa dahil edecek.

Yarışma ve Etkinlikler

Başvuruların son tarihi olan 9 Eylül’e kadar sürecek festivalde, sürpriz etkinlikler, ustalık sınıfları, söyleşiler, atölyeler ve özel gösterimler düzenlenecek. İşitme ve görme engelliler için özel alt yazı ve sesli betimleme desteği sunulacak.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Ödül Fonu

Festival kapsamında düzenlenen ödül töreninde en iyi kurmaca film 25 bin TL, en iyi belgesel 25 bin TL, en iyi animasyon film 25 bin TL, en iyi deneysel film 20 bin TL ödül alacak. Genç Öncüler Özel Ödülü’nde 20 bin TL verilecek. Lise kategorisinde birinci olan genç sinemacı 10 bin TL ve İstanbul Sinema Evi’nden eğitim bursu kazanacak. Ayrıca Yapım Destek Ödülü kapsamında 4 projeye nakdi destek, renk düzenleme desteği, kamera desteği ve kurgu desteği sağlanacak. Gösterim hakkı kazanan filmlere de gösterim ücreti verilecek.

Alanında Uzmanlar Festival Yönetiminde

Festivalin danışma kurulunda Muhammed Furkan Daşbilek, Betül Demir, Mesut Aytekin, Cevat Özkaya ve Asım Öz yer alırken, ön jüride Mehmet Nuri Kaya, Nesibe Sena Ayın, Elif Daşkaya, Ahmet Duvar ve İlter Kapıcı görev yapacak.

Tanıtım Filmi Yayınlandı

Festival atölyesinde eğitim alan öğrencilerin yer aldığı tanıtım filmi, gençleri alışılmışın dışında düşünmeye davet ediyor. Yapım destekçileri FSM Film Yapım, Postmekan ve Color Core’un katkılarıyla hazırlanan film, festivalin resmi internet sitesinde yayınlandı.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.