enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0169
EURO
38,0176
ALTIN
2.827,23
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Son dakika Galatasaray haberi: Okan Buruk’tan Kerem Aktürkoğlu açıklaması! Takımda kalacak mı?

Son dakika Galatasaray haberi: Okan Buruk’tan Kerem Aktürkoğlu açıklaması! Takımda kalacak mı?
REKLAM ALANI
17.08.2024 00:21
3
A+
A-

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’tan Maç Sonu Açıklamaları

Hakemlerin Oyunu Hızlandırması Gerekiyor: “Maçın zor olacağını biliyorduk. Konyaspor deplasmanı hiç kolay olmaz. 3-4-3 ile başlamalarını beklemiyorduk. İlk yarı top bizde olsa da rakibi kalemize yaklaştırmadık. Fakat oyun hızımız yeterli değildi. Maçın berabere geçtiği her bölümde oyun çok yavaşlıyor. Hem ligin hem de maçın kalitesi düşüyor. Hakemlerin oyundaki zaman geçirme üzerine eğilmeleri ve oyunu hızlandırmaları gerekiyor.”

Kim Kime Faul Yapıyor Belli Değil: “Rakibimiz uzun topu ve ikinci topu iyi oynayan bir takım. İyi bir oyun planları vardı ve doğru kullandılar. Attığımız gol çok tartışılacak. Kim kime faul yapıyor belli değil. Bu kadar net olmayan bir müdahaleye VAR karıştı. Çok ilginç. Belki ceza sahasında olsa Torreira’ya penaltı diyebilirsiniz. VAR’a çağrılması doğru değildi.”

Kerem’in Kalmasını İstiyorum: “Kerem Aktürkoğlu ile maça başlıyorsam, onun burada kalmasını istediğimi gösterir. O da performansıyla bunu destekledi.”

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Transfer Dönemi Bitince Mutlu Oluyorum: “Transfer dönemi bittiğinde inanılmaz mutlu oluyorum. Herkesin kafası karışık. Gitmek isteyen, kalmak istemeyen, sizin göndermek istedikleriniz oluyor. Çok zor bir dönem. Şimdi hedefimiz Şampiyonlar Ligi’nde olmak. Zorlu bir maç bekliyor. Umarım tekrar orada mücadele ederiz.”

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.