enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0202
EURO
38,0463
ALTIN
2.831,33
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Viyana bozgunu!

Viyana bozgunu!
REKLAM ALANI
16.08.2024 07:25
4
A+
A-

Konferans Ligi’nde Trabzonspor’un Yolculuğu Başlıyor

Trabzonspor, Konferans Ligi play-off turunda yoluna devam edecek ve ilk maçını 22 Ağustos’ta oynayacak.

Uğurcan’ın Kurtarışları Bordo-Mavilileri Kurtardı

Dünkü maçta Trabzonspor’un en çok çalışan oyuncusu milli kaleci Uğurcan Çakır’dı. Kalesinde iki gol görmesine rağmen biri ilk yarıda, dördü ikinci yarıda olmak üzere toplam yedi tehlikeli pozisyonda kalesini korudu.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Üç Maçtır Kazanamadı

Trabzonspor, Abdullah Avcı yönetiminde galibiyet hasretine devam ediyor. Sadece UEFA 2. Ön Eleme Turu’nda Ruzomberok’u iki maçta yenen bordo-mavililer, sonraki üç karşılaşmada iki yenilgi, bir beraberlik aldı.

Rakip St. Gallen

Polonya ekibi Slask Wroclaw’a rövanşta 3-2 yenilen ancak ilk maçı 2-0 kazanan İsviçre temsilcisi St. Gallen, Trabzonspor’un Konferans Ligi play-off’taki rakibi oldu. İlk karşılaşma 22 Ağustos’ta deplasmanda oynanacak.

Avcı’yı Hedef Aldılar

Trabzonspor’un Rapid Wien’e her iki maçta da yenilmesi ve Avrupa Ligi’ne veda etmesi bordo-mavili taraftarları isyan ettirdi. Hedefte Abdullah Avcı vardı. Sosyal medyada, “Kadromuz yanlış”, “Visca gibi bir yıldız nasıl kulübede oturur”, “Yaptığımız transferlerin bir faydası yok”, “Bu takım ligde de hedefe ulaşamaz”, “Üç resmi maçta bir gol bile atamadık” şeklinde yorumlar yapıldı.

Manaj Gündemde

Sivasspor formasıyla dikkat çeken Rey Manaj, Trabzonspor’un radarında. Bordo-mavili yönetim, Arnavut santrfor için ilk görüşmesini yaptı. Sivasspor kulübüne para artı takas teklifinde bulunan Trabzonspor, henüz istediği yanıtı alamadı. Sivasspor’un Manaj’ı satmayı düşündüğü ancak rakamların yüksek olduğu belirtiliyor. Trabzonspor’un Manaj için Fountas, Teklic ve Umut Bozok’u takasla önerdiği iddia ediliyor.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.