enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0137
EURO
38,0407
ALTIN
2.829,67
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Adana merkezli 4 ilde suç örgütü operasyonu: 15 gözaltı

Adana merkezli 4 ilde suç örgütü operasyonu: 15 gözaltı
REKLAM ALANI
15.08.2024 08:29
5
A+
A-

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’dan Örgüt Çökertme Açıklaması

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Adana merkezli dört ilde gerçekleştirilen operasyonlarda Ahmet Kurt liderliğindeki organize suç örgütünün çökertildiğini belirtti.

Operasyon kapsamında Kurt da dahil olmak üzere 15 şüphelinin tutuklandığını açıklayan Yerlikaya, “Değerli milletimiz emin olsun ki, büyüklüğü ne olursa olsun tüm organize suç örgütlerini deşifre edip adalete teslim edeceğiz. Operasyonlarımız kararlılıkla, gece gündüz devam edecek” dedi.

Yerlikaya, şüphelilerin “nitelikli yağma”, “mala zarar verme”, “kasten yaralama”, “silahla tehdit” ve “6136 sayılı Kanuna Muhalefet” gibi suçları örgütlü bir şekilde işlediklerini vurguladı ve şunları ekledi:

YAZI ARASI REKLAM ALANI

“Şüphelilerin, kendilerine ait sözde mahkemeler kurarak mağdurlara cezalar verdikleri ve mallarına el koydukları, zor, şiddet, tehdit ve şantajla ele geçirdikleri malları başkalarına devrettikleri ve bu işlemlerden komisyon aldıkları tespit edildi. Operasyonlar neticesinde av tüfekleri, çok sayıda alacak-verecek defteri, mağdurlarla yapılan satış anlaşmaları ve tehdit altında zorla doldurulan feragat dilekçeleri ele geçirildi. Adana Yumurtalık Cumhuriyet Başsavcılığımızı ve operasyonlara katılan jandarmamızı tebrik ediyorum.”

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.