enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0137
EURO
38,0407
ALTIN
2.829,67
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

SMA hastası Ali Efe destek bekliyor

SMA hastası Ali Efe destek bekliyor
REKLAM ALANI
14.08.2024 14:20
3
A+
A-

SMA Tip-1’le Mücadele Eden Ali Efe Irk’a Destek Bekleniyor

21 aylık Ali Efe Irk, Spinal Müsküler Atrofi (SMA) Tip-1 hastası. Ailesi, hayatını kurtarmak için yurt dışında uygulanan, 1 milyon 819 bin dolarlık gen tedavisi için kampanya başlattı.

Teşhis ve Tedavi

Ali Efe, doğumdan 18 gün sonra yapılan testlerle SMA Tip-1 hastası olduğu öğrenildi. Bu hastalık, kasların zayıflamasına ve kaybına yol açıyor. Tedavi edilmezse ölümcül olabiliyor.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Ailenin Çabaları

Aile, Ali Efe’nin tedavisi için Adana Valiliği’nden izin alarak bir kampanya başlattı. Bugüne kadar yapılan yardımlar sayesinde tedavi için gerekli olan paranın yüzde 38’i toplandı.

Ailenin Çağrısı

Annesi Emel Irk, “Çocuğumuz gözümüzün önünde eriyor. Tüm Türkiye’nin yardımını istiyoruz. Onu kaybetmek istemiyoruz” diyerek destek çağrısında bulundu. Babası Hakan Irk ise, “Tek hayalimiz Ali Efe’yi hayatta tutmak. Anne-baba diye bize sarılmasını çok istiyoruz” dedi.

Kampanyaya Katkıda Bulunma

Ali Efe Irk’ın tedavisi için destek olmak isteyenler, aile tarafından açılan kampanyaya katkıda bulunabilirler. Kampanya, [kampanya bağlantısı] adresinde yer alıyor.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.