enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0534
EURO
38,0712
ALTIN
2.826,83
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

SON DAKİKA: Fenerbahçe play-off turu için sahada! Lille maçında inanılmaz goller kaçtı

SON DAKİKA: Fenerbahçe play-off turu için sahada! Lille maçında inanılmaz goller kaçtı
REKLAM ALANI
13.08.2024 20:59
11
A+
A-

Son Dakika Haberleri

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda Lille ile karşılaşan Fenerbahçe, rakibini Kadıköy’de ağırlıyor. İlk maçta deplasmanda 2-1 kaybeden sarı-lacivertliler, taraftarları önünde kendisini play-off turuna taşıyacak skoru almaya çalışacak.

CANLI | FENERBAHÇE 0-0 LILLE

    1. dakika: Dusan Tadic’in kullandığı köşe vuruşunda seken topu Sebastian Szymanski ceza sahası dışından tamamladı. Polonyalı oyuncunun çok sert vuruşunu kaleci güçlükle kornere çeldi.
    1. dakika: Bu kez Mert Hakan gole yaklaştı. Yıldız oyuncunun ceza sahası dışından sol ayağıyla vuruşu kalecinin parmak uçlarından kornere gitti.

İLK 11’LER BELLİ OLDU

YAZI ARASI REKLAM ALANI

FENERBAHÇE: Livakovic, Mert Müldür, Djiku, Çağlar Söyüncü, Oosterwolde, Szymanski, İsmail Yüksek, Mert Hakan, Saint-Maximin, Tadic, Dzeko.

LILLE: Chevalier, Meunier, Diakite, Alexsandro, Gudmundsson, Tiago, Gomes, Andre, Cabella, David, Heraldsson.

TUR İÇİN İHTİMALİ SONUÇLAR

Fenerbahçe, Lille karşısında 2 ve daha farklı her türlü galibiyette adını bir üst tura yazdıracak. Lille’in galibiyeti ve beraberliğin Fransız ekibini play-off’a taşıyacağı eşleşmede, 1 farklı Fenerbahçe galibiyeti halinde ise maç uzayacak. Uzatma devrelerinde skorun değişmemesi durumunda ise turu geçen ekibi seri penaltı atışları belirleyecek.

Fenerbahçe, Play-Off Turunda Kiminle Oynayacak?

Fenerbahçe, Lille’i geçmesi durumunda play-off turunda Slavia Prag-Union Saint-Gilloise eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. Sarı-lacivertliler, ilk maçı 20 ya da 21 Ağustos’ta, rövanşı ise 27-28 Ağustos tarihlerinde yapacak. Fenerbahçe, bu rakibini de geçmesi halinde Şampiyonlar Ligi’nde lig aşamasına kalacak. Sarı-lacivertliler, Lille’e elenmesi durumunda ise yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam edecek.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.