enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9924
EURO
37,8627
ALTIN
2.822,34
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Yağmurlu
24°C

9. günde DİŞ İZLERİYLE İLGİLİ ÖNEMLİ GELİŞME! 8 yaşındaki Kayıp Narin son dakika gelişmesi! Narin bulundu mu? Abisiyle ilgili son gelişme nedir?

9. günde DİŞ İZLERİYLE İLGİLİ ÖNEMLİ GELİŞME! 8 yaşındaki Kayıp Narin son dakika gelişmesi! Narin bulundu mu? Abisiyle ilgili son gelişme nedir?
REKLAM ALANI
29.08.2024 18:34
3
A+
A-

Arif Güran’ın Açıklaması:

“Komutanımızın sözleri bizi çok umutlandırdı. Bizi daha da güçlendirdi. Umutlarımız daha da arttı. Komutanımız, ilk günden beri süreci takip ediyor. Her şey onun kontrolünde. İlk gün bana ‘Arif, kızını bulacağım’ demişti. Ben de sabırla komutanımı bekliyorum. İnşallah kızımı getirecek. Ümitliyim. Bugün yaptığı açıklamayla sanki ölüyü diriltti. Umutlarımı bin kat arttırdı. Bu süreç bir baba için tarifsiz. Bütün Türkiye, tanıyan tanımayan, dualarıyla destekleriyle yanımızdaydı. Basının da etkisi çok büyüktü. Allah sizden razı olsun, ilk günden beri yanımızdan ayrılmadınız. Sizin de emeğiniz bizde çok. Ümitliyim, kızımı getirecekler. Başka alternatifi yok. Pişman olmuşlarsa gelsinler, devletin şefkatli kucağına gelsinler. Devletimiz de onlara şefkat kucağını açsın. Allah onları affetsin. Kim olursa olsun fark etmez. Demek ki jandarmamız bir şeyler yakalamış, umutlu. Biz de umutluyuz. Biz umutlu olduğumuz zaman, jandarma bizi görüyor ve onlar bizden daha fazla umutlanıyor, daha da gayret ediyorlar. Jandarma ve AFAD’ın da hakkı ödenmez. Bazı komutanlarımız burada gece sabaha kadar ayakta. Yemeden, içmeden, uyumadan mücadele veriyorlar. Ben sabahtan akşama kadar ellerini öpsem, başıma koysam, onların hakkını ödeyemem. Rabbim devletin eksikliğini vermesin.”

Asılsız İhbarlarla İlgili Açıklama:

“Asılsız ihbar ve şikayetler bizi üzüyor. Eşim şu anda o da benim gibi uyumuyor, içmiyor. Bazı kanallar, kulaklık kulağına koyup sesi almadan, yanlış kelimeleri yanlış sarf ederek onu da rahatsız etmesinler. Çünkü bir anayı yormak iyi bir şey değil. Herkesin ifadesi alınıyor. Zannetmesinler ki sadece bu köydekilerin değil, annenin, babanın, kardeşinin, herkesin ifadesi alınıyor. Burada kim suçluysa fark etmez. Ama böyle yalan iftira ile böyle konuşmaların yapılmamasını istiyorum.”

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Aile Bireylerinin İfadelerinde Çelişkiler:

“Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kaybolan Narin Güran’ı (8) arama çalışmaları 9’uncu günde sürerken, ağabey E.G.’nin (18) gözaltı süresi uzatıldı. Arif Güran’ın amcası Ali Rıza Güran, ‘Amcasına “Benim bacım kayboldu” diyor. Onun elinde telefonu vardı. Yengesi ile amcasının yanında telefonunu yere çakıyor. Amcasına hiçbir şey söyleyemediği için artık kendini ısırıyor, kendine zarar veriyor. Onun zararı kendine. Herhangi bir şey yapacak biri değil. Çocuğu tekrar Diyarbakır’a getirmişler ama yine gözaltına alınmış’ dedi.”

Ağabeyin Gözaltında Tutulması:

“Gözaltına alınan şüphelinin ağabeyi E.G. olduğu öğrenildi. Kollarında ısırık izleri olduğu belirlenen E.G.’nin İstanbul Adli Tıp Kurumu’na sevk edildiği, incelemeden sonra tekrar Diyarbakır’a getirileceği öğrenildi.”

Ağabeyin Kendini Isırdığına Dair Açıklama:

“Narin’in babası Arif Güran’ın amcası Ali Rıza Güran, gözaltındaki E.G.’nin kendi kendisini ısırdığını belirterek, ‘Çocuğumuz çok duyarlı ve temiz bir çocuk. Büyüklere karşı gayet saygılı bir çocuk. O çocukla ilgili herhangi bir şüpheniz olmasın. Yukarıdan amcasına doğru koşuyor. Amcasına “Benim bacım kayboldu” diyor. Onun elinde telefonu vardı. Yengesi ile amcasının yanında telefonunu yere çakıyor. Amcasına hiçbir şey söyleyemediği için artık kendini ısırıyor, kendine zarar veriyor. Onun zararı kendine. Herhangi bir şey yapacak biri değil. Çocuğu tekrar Diyarbakır’a getirmişler ama yine gözaltına alınmış’ dedi.”

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.