enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0137
EURO
38,0407
ALTIN
2.829,67
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

230 bin liraya satarken yakalandı… Seri numaraları alınmış paralarla suçüstü…

230 bin liraya satarken yakalandı… Seri numaraları alınmış paralarla suçüstü…
REKLAM ALANI
03.08.2024 11:37
2
A+
A-

Başlık: Nitelikli Dolandırıcılık ve Rüşvet Operasyonu

Gövde:

İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, hayvan barınağı sorumlusu ve bir dernek yöneticisi olan Merve Y. hakkında “nitelikli dolandırıcılık” ve “rüşvet” iddiasıyla operasyon düzenledi.

Merve Y.’nin, barınağa bırakılan hayvanları para karşılığında sattığı, ödemeleri anlaşmalı olduğu bir veteriner üzerinden alarak tedavi uygulanmış gibi sahte faturalar düzenlettiği iddia ediliyor. Veterinerden düzenli olarak temin edilen paraların dernek yöneticisine elden teslim edildiği belirlendi.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Kısa süre önce barınağa teslim ettiği kendi hayvanını geri almak isteyen bir vatandaştan da yine ücret talep edildi. Bunun üzerine önceden tespit edilen 230 bin liranın dernek yöneticilerine elden teslim edildiği sırada operasyon yapıldı.

Merve Y. ve bir dernek görevlisi suçüstü yakalanarak gözaltına alındı. Merve Y., tutuklanarak cezaevine gönderilirken diğer şüpheli “adli kontrol” kararıyla serbest bırakıldı.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.