enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0137
EURO
38,0407
ALTIN
2.829,67
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

23 Temmuz hava durumu: Çarşambadan itibaren azalacak!

23 Temmuz hava durumu: Çarşambadan itibaren azalacak!
REKLAM ALANI
23.07.2024 07:40
2
A+
A-

Bugün Havanın Durumu

Meteoroloji’den günün hava durumu tahminlerine göre, ülkemizin kuzeyi, iç ve doğusu parçalı yer yer çok bulutlu olacak. Marmara’nın batısı, Göller yöresi, Orta ve Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin yüksekleri, Orta ve Doğu Akdeniz’in Toroslar bölgesi, Afyonkarahisar, Konya’nın batısı, Eskişehir ve Ankara’nın güneyi, Kastamonu, Adana, Osmaniye, Kahramanmaraş ve Hatay’ın batısı yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Diğer yerler az bulutlu ve açık olacak. Kırklareli çevrelerinde yağışların akşam saatlerinde kuvvetli olması bekleniyor.

Marmara

Az bulutlu, batısı zamanla parçalı bulutlu, İstanbul, Kırklareli, Edirne, Tekirdağ ve Çanakkale çevreleri yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların Kırklareli çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın güneybatıda kuzey ve kuzeydoğu yönlerinden kuvvetli esmesi bekleniyor.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Ege

Az bulutlu ve açık, iç kesimleri yer yer parçalı bulutlu, öğleden sonra Afyonkarahisar çevreleri yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Kuzey Ege kıyılarında rüzgarın kuzey ve kuzeydoğu yönlerinden kuvvetli esmesi bekleniyor.

Akdeniz

Az bulutlu ve açık, zamanla doğusu yer yer parçalı bulutlu, öğleden sonra Göller yöresi, Toroslar bölgesi, Adana, Osmaniye ve Kahramanmaraş çevreleri yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

İç Anadolu

Az bulutlu ve açık, zamanla doğusu yer yer parçalı bulutlu, öğleden sonra Ankara ve Eskişehir’in güneyi ile Konya’nın batısı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Batı Karadeniz

Az bulutlu ve açık, iç kesimleri yer yer parçalı bulutlu, öğleden sonra Kastamonu çevreleri yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Orta ve Doğu Karadeniz

Parçalı ve az bulutlu, öğleden sonra iç kesimlerin yüksekleri yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Doğu Anadolu

Parçalı ve az bulutlu.

Güneydoğu Anadolu

Az bulutlu ve açık.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.